Club 3voor12 Utrecht met Bekir + Beaux + Feiertag

When:
June 27, 2019 @ 8:30 pm – 11:30 pm
2019-06-27T20:30:00+02:00
2019-06-27T23:30:00+02:00
Cost:
Free
Club 3voor12 Utrecht met Bekir + Beaux + Feiertag

Op donderdag 27 juni presenteert 3voor12 Utrecht een showcase-avond voor de nieuwste, tofste Utrechtse acts. Elke maand 3 veelbelovende acts in de zaal van dB’s.

Bekir
Zijn Montenegrijnse / Kosovaarse roots, Duitse geboortegrond en een periode in een Middelburgs AZC geven Bekir voldoende inspiratie voor zijn verhalen. Charismatisch bezingt hij de romantiek en de tragiek van het leven, daarbij ruimte latend voor een lach en aandacht houdend voor zijn publiek. Zijn Nederlandstalige pop/soul met een warm volks karakter bracht Bekir aan de top van de Spotify Viral Top 50 en leverde airtime op bij 3FM en FunX. Na shows op Eurosonic en De Naakte Waarheid is hij dit najaar door het hele land te zien en horen met zijn nieuwe EP.

BEAUX
Na een drukke periode – met o.a. deelname aan de Popronde, een finaleplek in de Amsterdamse Popprijs en support voor George Ezra – heeft BEAUX zichzelf hervonden. Het frisse vrolijke geluid van de Utrechtse band resulteerde in een plekje op in de Spotify New Music Friday playlist. Of je nou wegdroomt op hun elektronische synthsounds of je danspasjes oefent op de catchy gitaarpartijen, een lekkere soundtrack voor een zomerse roadtrip levert BEAUX zeker.

Feiertag
Feiertag is het alter-ego van Joris Feiertag. Als drummer van Kraak & Smaak zit hij al bomvol ervaring met het neerzetten van sterke liveshows. Shows op Down the Rabbit Hole, Pitch en ADE maakten al helemaal duidelijk hoe Feiertag een intense en dynamische live performance neer weet te zetten. Een elektronische, maar toch warme sound waarbij instrumenten als harp en kalimba zijn verwerkt creëren een bijzondere mix van mooie, levendig geluid waar je op kunt chillen, maar ook heel goed op kunt dansen.