Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Weer terug op de vertrouwde laatste donderdag van de maand, de CLub 3voor12!

Donderdag 30 juni presenteren we 3 talentvolle acts in dB’s tijdens de nieuwe editie van Club 3voor12 Utrecht. Tickets (4 euro) verkrijgbaar via dB’s en ticketlink van het event.
Bo Menning
De klanken van breekbare zang, synthesizers en drumcomputers laten de muziek van Bo Menning (bekend van Aestrid) voelen als een warme deken van filmische soundscapes vol 80’s nostalgie. De nummers op zijn debuutalbum variëren van 80’s synthpop, tot shoegaze en lo-fi gitaarballads maar worden altijd gedragen door zijn dromerige stem.
Poodle
De garage rock van Poodle is fluffy, eigenwijs, uptempo en bovenal dansbaar. De geestige nummers – onder begeleiding van strakke gitaarrifs – gaan onder andere over de onzekerheden van het bestaan van een jongvolwassene, huisdieren en tandartsen.
Immen
Immen is de artiestennaam van de Utrechtse singer-songwriter Clasine Haringsma. Haar warme stem geeft haar intieme indiefolk iets mysterieus en donkers. Ze zingt haar nummers meestal in het Engels; soms gaat Immen echter terug naar haar roots en brengt ze haar teksten in het Fries.

Gegevens

Datum:
30 juni
Tijd:
8:30 pm - 11:30 pm
Evenement Categorieën:
, , , , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!