Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

De officiële EP- release van Cervus.

Cervus speelt een combinatie van zware Stoner, Doom en 70’s Hardrock met hier en daar een psychedelisch uitstapje. De vele invloeden van de band creëren een meeslepende en gewaagde mix van beukende, slepende riffs en keiharde grooves, afgewisseld met melancholische passages. De zeskoppige band vuurt een muur van geluid af die je overneemt en bedwelmd.

Ze worden deze avond muzikaal bijgestaan door Karvel en Desert Colossus. Luisteren naar Karvel geeft je het gevoel alsof er zand tussen je tanden zit, en dat is precies de bedoeling. De muziek schraapt, schreeuwt maar kalmeert ook. Karvel maakt alternatieve rock met invloeden van grunge en metal. Zware riffs worden afgewisseld met groovende basslijnen, syncopische fills met een goed geplaatst bekken.

Desert Colossus omschrijft zichzelf als hoog tempo energieke stonerrock gecombineerd met punk en doom invloeden. Sigarettenrook en een beetje schuim op de muur, in een garage achtige studio is waar het allemaal gebeurt. Met de versterkers op 11, de effectenpedalen klaar om ingebeukt te worden en een berg ideeen voor riffs, is deze band nu al 3 albums verder en altijd bezig met meer.

Timetable:
19.15 Zaal open
19.45 Karvel
21.00 Cervus
22.30 Desert Colossus

Klik hier voor het Facebookevenement
Klik hier om meer te lezen over Cervus
Klik hier om meer te lezen over Desert Colossus
Klik hier om meer te lezen over Karvel

Let op: Origineel gepland op 7 januari maar uitgesteld naar 3 juni. Tickets gekocht voor 7 januari zijn nog steeds geldig voor 3 juni

 

 

Gegevens

Datum:
3 juni
Tijd:
7:15 pm - 11:45 pm
Evenement Categorieën:
, , , , , , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!