CD RELEASE (SHOW) by The Unknown Known

When:
November 3, 2019 @ 4:00 pm
2019-11-03T16:00:00+01:00
2019-11-03T16:15:00+01:00
Cost:
€12,50 (incl. cd) / €15 deur (incl. cd) / €5,- alleen entree deur
CD RELEASE (SHOW) by The Unknown Known

HIJ IS ER: DRAIN THE SWAMP

De nieuwe CD van The Unknown Known. Een plaat die er zin in heeft om het glooiende alt-rock landschap muzikaal eens lekker aan te scherpen. Een plaat waarop het tekstueel tijd is om meteen maar een berg emotionele ongemakken naar het grofvuil te brengen. Een plaat dus die de geest lekker leeg waait met wie weet een smeuïg laagje denkstof als residu in je brein. Zo’n plaat waarbij je zin krijgt om aan de dag te beginnen of die dag nog even met een knaller af te sluiten. Minimaal tweemaal daags draaien dus voor een maximaal effect.

 

Drain the Swamp is de tweede CD van The Unknown Known, het eigen werk trio van zanger/gitarist Joop Nolles met Ernst Cliné (bass/soundeffects/zang) en Jan Westveen (drums/percussie/zang. Drie muzikanten die qua veelzijdigheid en volharding hun verklaring van onbesproken gedrag hebben verdiend.

 

website: www.joopnolles.nl

 

Support: Pieke Joue

 

“Pieke Joue treedt met haar muziek buiten de gangbare singer-songwriter paden waarbij zowel Joni Mitchell als Norah Jones voorbij komen maar bovenal een volstrekt eigen sfeer. Melancholisch en krachtig”

 

website: https://piekejoue.nl