Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.
Catching Cultures: Feest!
Vier zondag 10 juli met ons de 900ste verjaardag van de stad Utrecht. Dit is de vijfde uitvoering van ons festival, met het thema ‘heden’.
Programma:

13:30-14:00 Kinderprogramma
Voor het kinderprogramma hebben De Vrolijkheid, die creativiteit in de AZC’s mogelijk maken, en Catching Cultures Orchestra de handen ineen geslagen voor een voorstelling o.b.v. Arabische en Koerdische liedjes.

14:15-15:00 Imetlaa
De band Imetlaâ combineert traditionele Berber-muziek uit de Rif uit met geluiden en muziekstijlen van over de hele wereld.

15:10-15:40 Superlandaya
De Afrikaanse jazz/blues band Superlandaya speelde jaren geleden al op de allergrootste podia van Guinee en is hier in Nederland onlangs nieuw leven in geblazen door frontman Amara Diabate.

15:45-16:30 Cengiz Arslanpay
Met zijn enorme verzameling fluiten in alle soorten en maten maakt Cengiz een mix van traditionele Turkse muziek en electronica.

16:40-17:10 Voorkamer Jam
Een showcase van de bijzondere jamsessies die je bij De Voorkamer in Lombok kunt vinden. Getalenteerde muzikanten van over de hele wereld komen hier samen op één podium om iets nieuws te creëren.

17:10-17:55 Catching Cultures Orchestra
Behalve de naamgever van het festival ook een one-of-a-kind orkest waarin mensen die als vluchteling naar Nederland kwamen en geboren en getogen Hollanders samen muziek maken. Het eindresultaat is een unieke mix van stijlen, die bij deze editie vooral zal draaien om Arabische en Koerdische popnummers.

Toegang is gratis. Kom bij voorkeur met de fiets, openbaar vervoer of lopend.

 

Gegevens

Datum:
10 juli
Tijd:
1:00 pm - 6:00 pm

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!