Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Dag 2 van deze black metal weekender met als headliner het Engelse Winterfylleth.

Pak aan, zomaar een black metal festival voor je kiezen.
Carpe Noctem, pluk de nacht.

Het oer-Britse Winterfylleth is inmiddels een gevestigde naam in de black metal. Op deze Nature Mysticism Mini Tour 2022 brengt Winterfylleth ons opnieuw een mix van messcherpe, flitsende maar tegelijk melodieuze, epische en emotioneel diepgravende composities waarin harmonieuze samenzang en de Keltische traditie een belangrijke rol spelen. The Reckoning Dawnm heet het laatste album en werd door de big C. nog niet live gespeeld. Nu hier in dB’s voor het enige NL optreden. Tickets gaan snel, dat is zeker.

Support 1  komt van ISKANDR, het soloproject van Omar Kleiss, de man achter Turia en talloze andere black metal producties. Met Iskandr beweegt Kleiss zich langs de duistere paadjes van gitzwarte vergezichten. De opvolger van het debuut Vergezicht, GLAS, is duistere ambient met bezwerende klanken. Een van de allereerste liveshows van ISKANDR dus uitermate benieuwd hoe dit op het podium gaat klinken.

Support 2 komt van OLD TOWER, de Nederlandse maestro van de atmospheric ambient dungeon synth black metal.  OLD TOWER bouwt al sinds 2015 gestaag aan een oeuvre dat met The Old King of Witches van eind 2021 een voorlopig hoogtepunt kent. File under: Dark Ambient Black en bands als Mortiis, Trepaneringsritualen en Burial Hex.

Dagtickets 18 e voor de zaterdag.

Passepartout voor beide dagen met op vrijdag Seth + Wrang + nog een band 30 e.

Gegevens

Datum:
1 oktober
Tijd:
8:00 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!