Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

+ DEAD ELVIS!

Er is maar een Bob Log III, de ultieme One Man Band!

Met zijn helm op en gekleed in een gouden jumpsuit brengt Bob Log supersnelle blues licks terwijl hij zijn kickdrum bedient, en soms twee vrouwen op zijn knieën neemt. Je snapt misschien wel dat dit niet voor tere zieltjes is. En anders snap je het wel als je weet hoe zijn platen heten. De titels ‘Boob Scotch’, ‘Bubble Strut’ en ‘My Shit Is Perfect’ geven vast een idee. Het is luid, vreemd en opwindend hoe extatisch het allemaal klinkt. Zijn gitaar lijkt geglazuurd met een soort subliem en in honing gedompeld geluk.

Je moet wel in een hele slechte bui zijn als je niet wordt vermaakt door de mysterieuze Bob Log III. Zijn muzikale vaardigheden zijn al iets om te aanschouwen. Hij mixt supersnelle blueslicks met goede oude Rock-‘n-Roll en dan heb je ook nog eens dat gekke personage. Wat Bob Log III brengt is niet te omschrijven, dat moet je ervaren.

Onze favoriete dode DEAD ELVIS konden we op het laatste moment ook toevoegen. Nu hebben we een ONE (wO)MAN FESTIVAL! SIKEDDDD!!

Opener van deze avond is de Chileense Bang Bang Band Girl die al geruime tijd 010 als haar thuisbasis heeft. Een plaat op het fameuze Voodoo Rhythm Records is in de maak en daar kijken we zeer naar uit. One Lady Band!

 

Gegevens

Datum:
10 maart
Tijd:
8:30 pm - 11:00 pm
Evenement Categorieën:
, , , , , ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!