Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Nummertje 34 van Utrechts langstlopende (en enige) met regelmaat terugkerende metalfeest, BIG ASS METAL FEST.
Dit is er ook weer aan om van te smullen.
We gaan lekker lokaal deze keer met Detonation en Shinigami uit onze eigen thuisstad.

Detonation loopt al een tijdje (met tussenpozen) mee in de metal scene. Deze avond gaat het er weer ouderwets op met dit Nederlands kwaliteitsproduct. Detonation doet zowel qua live performance als qua songs niet onder voor de grote namen in het melodische death metal genre. Voor het eerst sinds lange tijd kun je deze heren weer eens live aan het werk zien. Een niet te missen kans!
Ook uit onze eigen Domtown komen dB’s homies Shinigami. Deze metalband met bekende gezichten uit de metalscene roert stevig in de old skool thrash en death soep Met brute drums, ijzerscherpe gitaarriffs en de hysterische vocalen van lokale metallegende George Ooshoek staat Shinigami voor een overwelmende explosie aan harde, stevige death- en thrash metal, waarbij ook de nodige blastbeats niet geschuwd worden. Gas erop.
Opener van deze avond is Bruut. Deze band, met op bas/zang Corinne van den Brand (Acrostichon), Albert De Bruijn (Crustacean) op gitaar en op drums Joris van Iersel (Crustacean), bracht in 2021 hun debuut Bloodspill uit. Old Skool Death!

DETONATION:

SHINIGAMI:

BruuT

https://bruutmetal.bandcamp.com/track/no-expectations

Gegevens

Datum:
24 juni
Tijd:
7:30 pm - 11:30 pm
Evenement Categorieën:
, ,
Site:
Koop nu tickets! »

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!