Laden Evenementen
Dit evenement is voorbij.

Heb je een onbedwingbare drang tot dansen maar zijn er veel te veel puppies in de disco? Stijg erbovenuit in dB’s! Elke maand is de Ballroom Blitz jouw sure shot party pit, voor wanneer je niet kan en niet wil en niet zal stoppen. Van Blondie tot Black Sabbath, van de Blood Red Shoes tot Nancy Sinatra’s boots, van KRS One tot 10CC en van Sick Of It All tot The Cure: met een beetje geluk eindigt je avond in één grote blur. Voor alle buitenbeentjes, wonderkinderen en zwerfkatten. It’s sweetness that I’m thinking of – in de Ballroom Blitz, voor al je dansbare herrie en alternatieve hits.

Een diploma halen? Uit de evaluaties van de vorige Ballroom Blitz blijkt dat jullie allemaal zijn geslaagd. Beetje jammer dat de wereld alsnog naar de tering gaat. Laten we maar dansen dan, het komt er toch wel van.
Zaterdag 26 maart draaien dj’s Kondratieff en Mis, Chris (bijna weer als vanouds) dansbare herrie en (niet zo) alternatieve hits: van Black Flag tot New Order, van The B52’s tot The Cure en van Death tot N.E.R.D.
Rennen naar dB’s dus; het geeft wel!

 

Toegang is gratis!

Gegevens

Begin:
26 maart @ 11:00 pm
Einde:
27 maart @ 4:00 am
Evenement Categorieën:
, ,

Deel bovenstaand bericht, kies je platform!