Roots Rock Kitchen


 

 

Of je avondeten nou in het geding komt omdat je vanuit je werk doordraaft naar je oefensessie, of een concert komt bezoeken, je komt borrelen, of als je gewoon zin hebt in een goeie en smaakvolle hap voor een schappelijke prijs, Roots Rock Kitchen regelt het voor je!

Iedere donderdag tot en met zondag  tussen 17u en 21u kun je bij de keuken in dB’s terecht voor de beste maaltijden, burgers, snacks en meer. Je kunt eten op ons terras, maar we doen ook aan take away. Bestellen voor in de oefenruimtes werkt hetzelfde als take away, met het verschil dat we het naar je ruimte komen brengen. Vermeld dus altijd het nummer van de ruimte waar je zit. We nemen 1 bestelling per ruimte aan.

Menu

Menu november 2021

Al het eten is 100% plantaardig. Wij kunnen je desgevraagd informeren over allergenen.

Reserveren
Je hoeft niet te reserveren. Voor het terras kun je niet reserveren. Als het terras vol is kun je wachten in de rij.
Wil je binnen eten en zeker zijn van een plekje? Mail je reservering naar rootsrockkitchen@gmail.com Reserveren kan voor donderdag t/m zondag.

Reserveringen voor de dag zelf nemen we aan tot 17.00u. Maximaal 4 personen per tafel.


Heb je de zaal afgehuurd voor je feest en zoek je hiervoor nog catering, of wil je bijvoorbeeld een borrel met hapjes organiseren buiten onze openingstijden?  Neem contact met ons op via onderstaand email-adres en we komen z.s.m. bij je terug om de mogelijkheden te bespreken!

Blijf op de hoogte:

 

 

 

Loading