Nieuws

Muziekdocenten

We werken sinds jaar en dag samen met vaste zelfstandige muziekdocenten om lessen aan te bieden in dB’s. Zie hieronder het aanbod.

Lisanne Teunissen van Manen

Nadat Lisanne zelf zanglessen volgde bij Vocal Center was ze meteen enthousiast over Vocal Essence®. Deze techniek is zo anders en veel eenvoudiger en efficiënter dan andere methodes waar ze mee gewerkt heeft. Lisanne heeft haar hele leven al een passie voor zingen en vindt het fantastisch om jou verder te helpen met jouw stem en jouw lied. Ze is gedreven en doelgericht en wil er alles aan doen om samen met jou het beste uit jouw stem te halen.

Haar lesaanbod bestaat uit prive lessen, duo lessen, groepslessen, koorcoaching, online zanglessen, samenzang en meerstemmige zang, tekst- en liedinterpretatie, Vocal Center Kids coach, zorgteam specialist.

Muziekstijlen: Jazz, Musical, Pop, Rock, Theater

E: lisanne@vocalcenter.nl
T: 0641114577

Anne Heymeriks

Ik ben Anne Heymeriks, afgestudeerd aan de Herman Brood Academie en ik geef drumles in dB’s. Mijn lessen zijn modern en aangepast op de leerling. Geen saaie en ouderwetse lesmethodes; we kijken naar wat bij jou past en wat jij leuk vindt. Alles wat je leert passen we meteen toe. We zullen dus ook veel met liedjes meespelen. We kijken in de proefles of er een klik is en of we van start gaan met de lessen. Alle niveaus en leeftijden zijn welkom. Neem een kijkje op mijn website voor meer info en het inplannen van een proefles!

E: aheymeriksdrumles@gmail.com
T: 0623850927
www.anneheymeriks.com

Joyce van der Sangen

Mijn naam is Joyce en ik ben vocal coach bij Vocal Center. Ik richt me met name op premium lessen waarbij we verder gaan dan een reguliere zangles of vocal coaching. Denk aan het wat ruigere werk met de stem. Als zangeres in de blues, rock en metal scene kan ik je zowel coachen vanuit kennis als ervaring. Van distortions tot screams en alles wat daar tussen zit (growls, grunting, etc). Gebruik je stem intensief op een gezonde manier en in een veilige omgeving, onder begeleiding van een coach die gespecialiseerd is in deze stemtechniek. Ook voor Home/Demorecordings en Stem Massages ben je bij mij aan het juiste adres. Aan de hand van onze techniek Vocal Essence Singing Method coach ik op maat en praktijk- en repertoire gericht. Van beginners tot aan professionals, iedereen is welkom!

E: joyce@vocalcenter.nl
T: 06-55824306

Amber Thijssen

Amber geeft zangles bij Vocal Center Utrecht. Ze is spontaan, leergierig en doelgericht. Zelf ontwikkelde ze haar zang door uitdagingen aan te gaan en te kijken en luisteren naar haar grote idolen. Dit zijn voornamelijk Pop en R&B iconen, maar haar muzikale interesses zijn enorm breed waardoor elke vocalist bij Amber terecht kan.

Met Amber is er altijd tijd voor een lach en gezelligheid. Als coach vindt ze het belangrijk dat de vocalist zich zo comfortabel mogelijk voelt. “Door te luisteren naar jouw wensen en doelen bereiken we samen de gewenste groei. Amber helpt je ontdekken wat jij allemaal met jouw stem kunt, hoe je op een gezonde manier jouw stem gebruikt en hoe je jouw stem kunt trainen en onderhouden.

E: amber@vocalcenter.nl

Laura Schoegje – Like2sing

De beste zangtechniek is vrijheid.
Een stem die geen spanning ondervindt en vrij kan klinken zonder veel fysieke inspanning.

Heb je passie voor muziek en wil jij je eigen zangstem ontdekken? En het beste uit je stem halen? Meldt je dan aan voor een proefles. Naast privé- zanglessen geven we ook duo-zangles. We werken met voordeel-kaarten van 10 zanglessen en losse zanglessen (zangles kado). Like2sing.nl is opgericht door Laura Schoegje. Zij is afgestudeerd aan het Conservatorium van Amsterdam. Gespecialiseerd in de zangstijlen jazz, blues, pop, soul, RnB, reggae en rock. Naast zangdocent is zij professioneel zangeres, performer en componist.

W: like2sing.nl
E: sing@like2sing.nl
T: +31626474448

Kijk ook eens op deze pagina’s