Nieuws


Zomer@dB’s!

Boek nu je corona-proof oefenruimte van tevoren via portal.dbstudio.nl of 030-2938209. Meer dan 6 personen in je band? vraag naar onze zaal via verhuur@dbstudio.nl. Speciale corona-tarieven voor repeteren met grotere groepen.

Op het terras (de Biergarten) buiten zit je 7 dagen per week lekker in de zon met je biertje vanaf 14:00 uur, in het weekend vanaf 12:00 uur.

Ieder weekend in onze Biergarten:

  • Donderdag livemuziek
  • Vrijdag(middagborrel)
  • Zaterdag Camping Disco Live met DJ’s van diverse pluimage.
  • Zondag(matinee)

Al deze events zijn gratis en dansen mag alleen op je zitplaats dus oefen die moves maar vast.

Iedere zondag in onze zaal:

Je kan dB’s ook nog steeds vanuit je huiskamer bezoeken via The Show Must Go Online! Deze livestreamconcerten vinden iedere zondag plaats. De zaal biedt 20 geluksvogels om The Show Must Go Online in real life mee te maken. Kan ook nog steeds vanuit je huiskamer dus. Check de agenda voor aanstaande shows en tickets!

 

Combineer je avondje uit meteen met een bezoek aan Roots Rock Kitchen: geopend op donderdag, vrijdag, zaterdag en zondag met zitplekken in dB’s. Check Roots Rock Kitchen.

Mis je de binnenkant van dB’s ook zo erg? Check dan de virtuele expo muur, met nieuwe en oude werken van oud-exposanten. Maar op ons terras vindt je nu ook werken van oud-exposanten op de Zuilen. Heb jij ze al gespot?

Webshop

dB’s supporten vanuit huis? In de webshop vind je nieuwe en oude dB’s shirts, tassen, rompertjes, de laatste bierpakketten, en is het mogelijk om een bijdrage te leveren aan de livestreams.

Stay safe!
Rock ‘n Roll is here to stay.