Nieuws


dB’s afhaalpunt, webshop en oefenstudio’s (beperkt) geopend

Afhaalpunt dB’s shop!

Voor je biervoorraad kun je iedere vrijdag en zaterdag terecht bij ons afhaalpunt. Wij verkopen daar ons eigen Distorter, maar ook andere mooie tijdelijke en vaste bieren. Daarnaast hebben we ruimte gecreëerd voor een mooie selectie Oproer, die zwaar getroffen zijn door de brand. Tot slot verkopen we ook twee bieren van de nieuwste brouwerij van Utrecht: Boot 122.

Steun Oproer, steun Boot 122, steun ons, en steun je zelf met lekkere bieren voor prima prijzen. Zie je dan !

Het afhaalpunt is geopend op vrijdag van 15:00-19:00 uur en op zaterdag van 14:00-18:00 uur. Het Click&Collect-punt is waar in de zomer bar van het terras was, dus links van de voordeur onder de luifel. Let op: het is niet toegestaan de bieren bij ons op te drinken, na aanschaf en uitleg is het de bedoeling dat je het afhaalpunt verlaat. Kijk hier voor wat we te koop hebben aan bieren en bestel een deel daarvan vooraf in onze webshop. Je kunt ter plekke pinnen mocht dat nodig zijn.

Oefenstudio’s

Wist je al dat professionele muzikanten ook tijdens de lockdown gebruik mogen maken van de oefenstudio’s bij dB’s? Sinds 3 maart is het daarnaast weer mogelijk om 1-op-1 les te geven. Een kleine stap voor de oefenstudio’s! Werk jij als muzikant? Dan kun je een afspraak maken om bij ons te komen oefenen óf lesgeven van maandag tot vrijdag tussen 10:00 uur en 21:30 uur en op zaterdag tussen 12:00 en 18:00 uur. Bel voor een afspraak naar +31 (0)30 293 82 09 of stuur ons een mailtje via reserveringen@dbstudio.nl.


Webshop

Je kunt ook nog steeds gewoon via onze webshop shirtjes, bierpakketten en andere items bestellen. Nu in Limited Edition verkrijgbaar: Plagued – Decibels for dB’s. 17 gruwelijk lieve metalbands hebben de krachten gebundeld voor een uniek verzamelalbum ter ondersteuning van dB’s! Een cd dus, speciaal gemaakt voor dB’s. Wow ♥! Het album verschijnt in een exclusieve oplage van 500 exemplaren, elk zorgvuldig met de hand genummerd. Je kunt zelf bepalen wat de CD kost (Pay What You Want), met een minimum van € 10,- euro exclusief verzendkosten.

Lees hier meer over de CD!