Nieuws


Covid-19 per 15 oktober 2020

Café

Naar aanleiding van de nieuwe COVID-19 maatregelen, is het café van dB’s per 15 oktober 2020 (voorlopig) gesloten.

Oefenruimtes

De oefenruimtes blijven geopend en oefenen kan tot 24 uur middernacht. De ruimtes worden verhuurd in blokken met verschillende begin tijden om drukte bij de bar te voorkomen. In de ruimtes kan tot met maximaal 6 personen gerepeteerd worden. De zaal is beschikbaar voor groepen die een grotere bezetting hebben.

Je kunt alleen oefenen op afspraak. We verzoeken je om op tijd te komen. Je verlaat op het afgesproken tijdstip ook weer  het pand. We vragen iedereen ook binnen 1.5 meter afstand te houden en we verzoeken mensen dringend om bij het bewegen door het gebouw een mondkapje te dragen (nog niet verplicht).

Het is mogelijk non-alcoholische drankjes bij de bar te bestellen tot sluit. dB’s verkoopt voorlopig geen alcohol. Wil je spullen bij huren zoals bekkens, microfoons etc., kan dat bij de bar. Betalingen gaan via PIN-ONLY. Heb je zelf een microfoon, raden we aan om die mee te nemen. In het pand en in de oefenruimtes zijn desinfecterende handgel en tissues beschikbaar.

Blijf gezond, houd afstand, en kom niet als je covid-19 symptomen hebt, je kan gratis afbellen. Boek nu je corona-proof oefenruimte van tevoren via portal.dbstudio.nl of 030-2938209.

Concerten

Je kan dB’s ook nog steeds vanuit je huiskamer bezoeken via The Show Must Go Online! Deze livestreamconcerten vinden iedere zondag plaats. De zaal biedt 20 geluksvogels om The Show Must Go Online in real life mee te maken. KCheck de agenda voor aanstaande shows en tickets!

Roots Rock Kitchen

Roots Rock Kitchen bezorgt weer wekelijks op woensdag en zaterdag. Deze dagen is er ook mogelijkheid tot afhalen. Afhalen bij de keuken gebeurt o tussen 17:00uur en 18.30uur. Zowel bezorgen als afhalen is alleen op bestelling, mensen kunnen bestellen via het online bestelformulier, te vinden op de Facebook en Instagram van Roots Rock Kitchen.

Webshop

dB’s supporten vanuit huis? In de webshop vind je nieuwe en oude dB’s shirts, tassen, rompertjes, de laatste bierpakketten, en is het mogelijk om een bijdrage te leveren aan de livestreams.Stay safe!
Rock ‘n Roll is here to stay.