Nieuws


Corona update:dB’s weer open met terras, oefenruimtes en concertzaal

Aanstaande maandag 1 juni is het zover! Nadat er sinds enkele weken er weer geoefend kan worden in Utrechts grootste oefenstudio-complex opent dB’s dan ook zijn muziekcafé, de concertzaal en een verruimd terras met ruimte voor 100+ personen. Alles volgens de richtlijnen van RIVM en de gemeente Utrecht. Iedereen is als altijd van harte welkom!

Groot terras met ruim 100 zitplekken

Recht voor de ingang van dB’s op het grasveld wordt het terras voorbereid. Het terras wordt veel ruimer van opzet dan het huidige terras op het grasveld, zodat de anderhalvemeter-eis kan worden nageleefd. Met een speciaal uitgiftepunt voor drank naast de ingang, kan het terraspubliek haar drankjes halen, zodat het aantal personen in het pand voorlopig beperkt wordt. Het terras en de buitenbar, met onder andere het bekende speciaalbierassortiment, zijn doordeweeks geopend van 16:00 uur tot 22:00 uur, in het weekend vanaf 14:00 uur. Aan tafel is het mogelijk om met maximaal 4 personen samen te zitten, wel op 1,5 meter afstand.

 

Oefenruimtes open op afspraak

Tot blijdschap van velen kunnen bands al sinds enige weken oefenen in de volledig ingerichte oefenstudio’s van dB’s. In fases wordt het aantal ruimtes dat beschikbaar is uitgebreid, altijd rekening houdend met de geldende eisen op het gebied van veiligheid voor muzikanten en medewerkers. Als altijd is dB’s de hele zomer geopend. Voor repeteren moet wel vooraf gereserveerd worden via portal.dbstudio.nl of via 030-2938209, want op dit moment is de capaciteit nog beperkt.

Livestreams en kleine concerten

Vanaf 1 juni zijn ook kleine concerten weer toegestaan: in de zaal kunnen maximaal 20 personen bij elkaar komen op speciaal daarvoor aangewezen plekken. Tegelijkertijd worden de concerten gelivestreamd naar het Facebook- en Twitch-account van dB’s: ook vanuit je huiskamer te volgen dus. The Show Must Go Online vindt wekelijks plaats op zondag vanaf 20.30 uur.

Voor meer informatie en tickets voor de concerten van LA Jungle op 14 juni (nog een paar beschikbaar voor de snelle beslisser!) en Jo & the Folk (21-6) houd dbstudio.nl in de gaten.

Roots Rock Kitchen

Ook Roots Rock Kitchen, het vegetarische restaurant gevestigd in dB’s, opent zijn deuren weer. Op vrijdag, zaterdag en zondag is de keuken geopend, enkel en alleen op reservering. Het is ook mogelijk om op woensdagen eten thuis te laten bezorgen of af te halen. Kijk voor meer informatie op Facebook.

Webshop

Kun je niet wachten om in de dB’s sferen te verkeren of wil je dB’s supporten? In de webshop is een uitgebreid assortiment aan t-shirts, tassen, rompertjes en bierpakketten te koop. Het is ook mogelijk om bij te dragen aan de concerten tijdens de livestreams van dB’s, , de bijdrage is zowel aan dB’s als aan de muzikanten die de livestreams verzorgen.

Bezoek dbstudio.nl/shop

Stay safe!
Rock ‘n Roll is here to stay.