Concerten


Mar
16
Wed
THE SUPERSUCKERS (USA) + DIKKE DENNIS
Mar 16 @ 8:30 pm – 11:00 pm
THE SUPERSUCKERS (USA) + DIKKE DENNIS

Gekochte tickets blijven geldig **

Ok, hopelijk heeft het virus nu echt het veld geruimd en kunnen we terug naar de Rock ‘n Roll zoals we die kennen. Ze komen toch, de zelfbenoemde Greatest Rock ‘n Roll Band on Earth, The Supersuckers. De band rond superheld Eddy Spaghetti krijgt er maar geen genoeg van en gelukkig maar want The Supersuckers staan nog steeds garant voor een avond zompige Southern Rock, garage en zelfs country. Ouder maar niet kouder, deze helden van de RnR en nu naast The Greatest Rock ‘n Roll Band on Earth ook met recht the Hardest Working Rock ‘n Roll Band on Earth. Kijk maar eens naar dat tourschema… Respect aan de oude garde! Met liefde verwelkomen we deze iconen opnieuw en we gaan gewoon weer een lekkere party machen!

 

May
24
Tue
NEKROMANTIX (USA/DK) + Mindfucks
May 24 @ 7:45 pm – 10:45 pm
NEKROMANTIX (USA/DK) + Mindfucks

Voor Corona stond dit  concert op 19 mei 2020. Nu -hopelijk – VER na Corona, hebben we 24 mei 2022 als datum. Gekochte tickets blijven uiteraard geldig maar vragen om een refund kan ook door een

mail te sturen naar info@dbstudio.nl ovv Nekromantix dan regelen we dat.

 

 

In maart ging het ondanks het schorre stemgeluid van Kim Nekroman al behoorlijk los. Dit keer belooft alleen maar beter te worden. Opnieuw een exclusieve Nederlandse clubshow. Wacht niet te lang met het kopen van je tickets want deze verkoopt zeker heel snel uit.

https://www.youtube.com/watch?v=4PD_SqxMphQ

Loading