Concerten


Jan
22
Sat
*Moeten we uitstellen* X-RAIDERS + Two and a Half Girl + Rats & Daggers
Jan 22 @ 8:30 pm – 11:45 pm
*Moeten we uitstellen* X-RAIDERS + Two and a Half Girl + Rats & Daggers

Too soon, ook deze moeten we uitstellen. We gaan op zoek naar een alternatieve datum, tickets blijven geldig.

Ja ook The X-Raiders (voorheen Rectum Raiders) zijn totaal fucked door Corona. Lekker net een nieuw album uit en dan alles plat maar godsakke niet getreurd want ze staan helemaal klaar om jullie volkomen naar de klote te rocken.

De X Raiders komen hun – imiddels dus niet meer zo – nieuwe album in je gezicht rammen!
Deze bom van energie frustratie gevoed door C en het voortschrijden van de jaren hebben ze vertaald in een genadeloos album: Weltschmerz ‘89, wat op 31 januari 2020 uitkwam, de rest moet nog geschiedenis worden. Feit is wel dat The X- Raiders nog steeds staan voor een portie onvervalste heavy metal rock ‘n roll! “The loudest band I’ve ever recorded”, zei producer Attie Bauw (Judas Priest) er over. Ze hebben het album live opgenomen, en met hun buitengewone live-reputatie op festivals als Zwarte Cross en FortaRock kan dit voor deze avond maar één ding betekenen: keihard knallen!

Feb
18
Fri
COCAINE PISS (B) + support
Feb 18 @ 8:00 pm – 11:30 pm
COCAINE PISS (B) + support

Nog steeds en voor altijd onze favo Belgische postpunkband COCAINE PISS terug op ons podium!
Schuimbekkend, furieus en altijd veel te kort.
Inmiddels hebben Amelie en kornuiten hun sporen ruimschoots verdiend met optredens op Pukkelpop, Bombay, Eurosonic en zowat elk zaaltje in heel Europa.
In een razende tornado van een half uurtje raast Cocaine Piss door haar repertoire om vervolgens iedereen strak van de adrenaline achter te laten.
Echt heel vet om Cocaine Piss weer onze hut te laten afbreken.
Put your moshing shoes on!

Mar
18
Fri
PENE CORRIDA
Mar 18 @ 8:30 pm – 11:30 pm
PENE CORRIDA

Pene Corrida! Dit olijke zestal is bij uitstek dé feestband voor liefhebbers van gitaargeweld. Zij weten als geen ander popliedjes om te toveren tot knallende metal songs. Deze bandieten jatten tracks van bijvoorbeeld Adele, Bruno Mars, Miley Cyrus en Abba. Vervolgens worden de songs vertimmerd tot feestelijke headbangers. Satisfaction gegarandeerd!

Het zestal vergaarde veel bekendheid met hun cover en videoclip van Adele (‘Hello’) en Anders Nilsen (‘Salsa Tequila’). Radio 3FM, 538, Dumpert, het Jeugdjournaal (JA!) en vele andere zijn slachtoffer geworden van de Pene Corrida. Tijd voor een feestje!

 

Apr
4
Mon
DOLCH (D – Van Records) + support
Apr 4 @ 8:30 pm – 11:00 pm
DOLCH (D - Van Records) + support

Het enigmatische gezelschap DOLCH timmert al geruime tijd aan de weg met hun duistere black metal. Hun nieuwste release ‘Nacht’ is – hoe kan het ook anders – ook weer uit op het illustere Van Records.
Opnieuw pakt de band je bij de strot met hun donkere, atmosferische black metal. Een ritueel op een maandagavond. De ideale manier om je week te beginnen.

Jun
25
Sat
THE MIDNIGHT GHOST TRAIN + Sons of Node
Jun 25 @ 8:30 pm – 11:00 pm
THE MIDNIGHT GHOST TRAIN + Sons of Node

Aight, onze buddies van THE MIDNIGHT GHOST TRAIN keren weer terug naar Europa voor een allerlaatste keer. Hierna ga je dit trio niet meer aan het werk zien. Als je ze niet kent weet dan dat TMGT een van de beste stonerrocktrio’s van het afgelopen decennium is. Als je ze wel kent, dan haal je beter snel die tickets voor een show die episch zal zijn. Siked dat ze dB’s hoog op hun lijst van favo venues hebben staan en dus ook absoluut hier willen spelen!

Support komt van Sons of Node, de band die een innige band heeft met The Midnight Ghost Train heeft, al was het maar omdat gitarist Chuy de gitaar van TMGT frontman Steve Moss gekocht heeft. Sons of Node heeft nieuw materiaal, nog steeds straffe stoner met een hard metalen randje. Uit Zeist en omgeving.

Loading