Concerten


Feb
25
Fri
KLEINE CRACK & SLAGTER + EKIO + JAE + BON SJEF
Feb 25 @ 8:30 pm – 11:30 pm
KLEINE CRACK & SLAGTER + EKIO + JAE + BON SJEF

Als die pandemie nou maar eens voorbij is..
Tijd voor een vette hiphop party met de ANtwerpse KLEINE CRACK & SLAGTER & supports.

Het werk van de Vlaamse rapper Kleine Crack spreekt behoorlijk tot de verbeelding. Neem alleen al de titels van zijn EPs CRACK SLAGTER VOL. 6 6: MEER BLOED en opvolger VOL. 6 6 6: MEER EVIL. Tja, duidelijk, toch? Zijn vaste producer heet Slagter, en samen maken ze demonische hiphop vol snijdende trapbeats en griezelige teksten.
Hij werkte al eerder samen met Zwangere Guy, Ray Fuego en natuurlijk Faberyayo op wiens label (en dat van Abel hang Youth) Burning Fik Kleine zijn platen uitbrengt.
Fokkin’ dope shit lijpe.
Let’s do this!

 

Feb
27
Sun
NOVA TWINS (USA) + DJ DNA live set feat. MC EJ Von Lyrik
Feb 27 @ 8:30 pm – 11:00 pm
NOVA TWINS (USA) + DJ DNA live set feat. MC EJ Von Lyrik

Uitgestelde concert van rampjaar 2020.

Tot dan, blijf gezond en houd moed!

 

 

Nova Twins blies ons van de sokken als support voor de afgelopen Prophets of Rage tour.
Ongehinderd door conventies razen bassiste Georgia South en vocaliste Amy Love door een aantal decennia popmuziek van N.E.R.D., The Prodigy, Missy Elliott, Princess Nokia tot aan Rage Against The Machine.
Het resultaat is een ongekend energieke band die rap, punk en rock tot een ultiem dansbaar geheel mixt, de NOVA sound! Voeg daarbij een ultracoole en tegelijkertijd sympathieke podiumuitstraling en laat je onderdompelen in heavy bass riffs en scherpe vocalen.
De dames zijn niet onopgemerkt gebleven en zijn nu het reclame-uithangbord van Dr Martens geworden. Maar dat is slechts een *side note*.
Nu zien in een kleine zaal voor optimale ‘ beleving’. Dit wordt een toffe.

Support zijn we ook blij mee want Utreg Legend DJ DNA heeft een nieuw project waarbij hij met MC EJ Von Lyrik aan zijn zijde een live DJ-set brengt bij wijze van bloemlezing uit zijn omvangrijke oeuvre van UDS tot aan bFake. Git Down!

Loading