Concerten


Sep
5
Mon
SARAH SHOOK & THE DISARMERS (USA-Bloodshot Records)
Sep 5 @ 8:30 pm – 10:30 pm
SARAH SHOOK & THE DISARMERS (USA-Bloodshot Records)

NEE! De With Any Luck Tour van Sarah Shook & the Disarmers gaat niet door in 2021. Nieuwe datum is 5 september 2022. Het is niet anders… tickets van 2021 blijven uiteraard geldig. Refund vragen kan ook door te mailen naar info@dbstudio.nl ovv Sarah Shook.

Nu al door de band omgedoopt tot de With Any Luck tour, en wij hopen van ganser harte mee dat het kwartje begin september inderdaad de goede kant is opgevallen want met deze hardcore country willen wij wel een maandagavondje doorzakken.

Veel gezonder dan Christiane F. ziet Sarah Shook er niet uit. En haar leven is nauwelijks minder schokkend. Dat valt wel op te maken uit de liedjes van Sarah Shook & the Disarmers. Ze heeft alles gedaan wat haar moeder haar heeft verboden, ze zakt in de whisky om haar zorgen te vergeten, beleeft te veel nutteloze one night stands maar schrijft er gelukkig wel prachtig doorleefde liedjes over. Deze rasartieste en haar voortreffelijke band doen eindelijk Nederland aan en gaan dB’s deze maandagavond veranderen in een waarachtige honkey tonk. Aanrader!
Op het kwaliteitslabel Bloodshot Records!

 

Loading