Concerten


Apr
3
Sun
WEEDPECKER (PL)
Apr 3 @ 8:30 pm – 11:00 pm
WEEDPECKER (PL)

Muzikaal zitten deze Polen voornamelijk te roeren in de pot stoner/prog/psych-rock en deels is dat instrumentaal ingevuld. De band gooit het echter songtechnisch ook nog over een aardige andere boeg met wat ijle ruimtelijke zangkoortjes. Er is ruimte voor wat meer zalvende psych of spacy interludes met fijne en soms snedige gitaarsolo’s, dromerig genoeg om lekker op weg te zweven. Maar het is ook zo fijn dat deze band dat afwisselt met ruiger (riff-/stoner-)werk. Een beetje stevige (stoner-/prog-)kost mag best.
Headbangend wegdromen! Voor liefhebbers van bands als Elder, Motorpsycho, Monomyth en Pauw.

 

Jun
25
Sat
THE MIDNIGHT GHOST TRAIN + Sons of Node
Jun 25 @ 8:30 pm – 11:00 pm
THE MIDNIGHT GHOST TRAIN + Sons of Node

Aight, onze buddies van THE MIDNIGHT GHOST TRAIN keren weer terug naar Europa voor een allerlaatste keer. Hierna ga je dit trio niet meer aan het werk zien. Als je ze niet kent weet dan dat TMGT een van de beste stonerrocktrio’s van het afgelopen decennium is. Als je ze wel kent, dan haal je beter snel die tickets voor een show die episch zal zijn. Siked dat ze dB’s hoog op hun lijst van favo venues hebben staan en dus ook absoluut hier willen spelen!

Support komt van Sons of Node, de band die een innige band heeft met The Midnight Ghost Train heeft, al was het maar omdat gitarist Chuy de gitaar van TMGT frontman Steve Moss gekocht heeft. Sons of Node heeft nieuw materiaal, nog steeds straffe stoner met een hard metalen randje. Uit Zeist en omgeving.

Loading