Concerten


Feb
18
Fri
COCAINE PISS (B) + support
Feb 18 @ 8:00 pm – 11:30 pm
COCAINE PISS (B) + support

Nog steeds en voor altijd onze favo Belgische postpunkband COCAINE PISS terug op ons podium!
Schuimbekkend, furieus en altijd veel te kort.
Inmiddels hebben Amelie en kornuiten hun sporen ruimschoots verdiend met optredens op Pukkelpop, Bombay, Eurosonic en zowat elk zaaltje in heel Europa.
In een razende tornado van een half uurtje raast Cocaine Piss door haar repertoire om vervolgens iedereen strak van de adrenaline achter te laten.
Echt heel vet om Cocaine Piss weer onze hut te laten afbreken.
Put your moshing shoes on!

Apr
6
Wed
DŸSE (D) + support
Apr 6 @ 8:30 pm – 11:00 pm
DŸSE (D) + support

Het Duitse avantgarde punk noise duo DŸSE (met umlaut) blies ons meerdere malen van de sokken hier in dB’s, bijvoorbleed als support van Melt Banana. Maar liever zien we deze mannen toch als headliner zodat ze alle ruimte hebben om hun DIY ethos volledig uit te leven en ons mee te nemen in een ziedende maelstrom van virtuoze noisepunk, belachelijke mashups van The Message tot Tina Turners What’s Love Gotta Do With It, odes aan Ice-T en Bodycount, nog meer Duitse humor en vooral veel belachelijk harde en uitmuntend gespeelde muziek. Categorie ‘alles kapot en gekmakende noisepunk’ . In 2017 sloten ze Desertfest Belgium spetterend af met een memorabele show waarin zelfs de stugste stoner volledig voor de bijl ging, kapot, tot het gaatje en de hele shebang. Verukkelijke mayhem van ons favoriete Duitse duo. Bij zijn = meemaken.
DŸSE herrscht!

Apr
24
Sun
PART CHIMP (UK) + Kallaallit Nunaat
Apr 24 @ 8:00 pm – 11:00 pm
PART CHIMP (UK) + Kallaallit Nunaat

Make way! Britain’s self proclaimed loudest band PART CHIMP returns on the scene and you’re invited!

Part Chimp platen en optredens zijn HARD. Oorverdovend, maagwandverterend, neushaarverschroeiend hard. Waar Mogwai – op wiens Rock Action label de Part Chimp platen verschenen – nogal eens de subtiliteit kiest, en rustpunten in het geweld creëert, gooit Part Chimp er gewoon nóg een schep gitaarnoise bovenop. De band wordt vergeleken met Melvins, Jesus Lizard, Cherubs en Lightning Bolt. Maar dan harder natuurlijk…. Aanrader! Check hun laatste plaat Drool en overtuig jezelf dat de masters of noise rock half chimpansee zijn.

 

Support Kalaallit Nunaat is middenin de pandemie ontstaan en is daardoor nog steeds een grotendeels onontdekte parel in de gitaarnoise scene. Dit trio maakte indruk tijdens een van de weinige optredens die mogelijk waren, op de CLub 3voor12/Utrecht. Deze liveshow is echt iets om terug te kijjken om te doorgronden wat een toffe band dit is. Check

Loading