Concerten


Mar
12
Sat
BOB LOG III (The Man The Legend) + Rolando Bruno (Argentina) + Bang Bang Band Girl + DJ’s
Mar 12 @ 8:30 pm – 11:00 pm
BOB LOG III (The Man The Legend) + Rolando Bruno (Argentina) + Bang Bang Band Girl + DJ's

Oh my, oh my: Argentina’s One man Band Cumbia star ROLANDO BRUNO, BOB LOG III & Bang Bang Band Girl op een en dezelfde bill! We kunnen niet wachten!!

Er is maar een Bob Log III, de ultieme One Man Band!

Met zijn helm op en gekleed in een gouden jumpsuit brengt Bob Log supersnelle blues licks terwijl hij zijn kickdrum bedient, en soms twee vrouwen op zijn knieën neemt. Je snapt misschien wel dat dit niet voor tere zieltjes is. En anders snap je het wel als je weet hoe zijn platen heten. De titels ‘Boob Scotch’, ‘Bubble Strut’ en ‘My Shit Is Perfect’ geven vast een idee. Het is luid, vreemd en opwindend hoe extatisch het allemaal klinkt. Zijn gitaar lijkt geglazuurd met een soort subliem en in honing gedompeld geluk.

Je moet wel in een hele slechte bui zijn als je niet wordt vermaakt door de mysterieuze Bob Log III. Zijn muzikale vaardigheden zijn al iets om te aanschouwen. Hij mixt supersnelle blueslicks met goede oude Rock-‘n-Roll en dan heb je ook nog eens dat gekke personage. Wat Bob Log III brengt is niet te omschrijven, dat moet je ervaren.

ROLANDO BRUNO zagen we voor het eerst in de foyer van Utrechts fijnste hostel Strowis en hij blies ons van de sokken met zijn goedgeluimde Cumbia Trash, vintage gitaren en ongeremde performance. Deze megasympathieke Argentijn tovert elk publiek om in een hossende massa waar de goede zin de rest van de avond niet meer uit te slaan is. In zijn muziek bestaan er no rules en no limits. Dikke aanrader!

Opener van deze avond is de Chileense Bang Bang Band Girl die al geruime tijd haar thuisbasis heeft. Een plaat op het fameuze Voodoo Rhythm Records is in de maak en daar kijken we zeer naar uit. One Lady Band!

 

Loading