» DBS oefenen
ennl

ma


14 mrt
« ga terug
ma14 mrt

WRECKLESS ERIC @ Cafe de Stad

20 uur / € 8 vvk / 10 e deur Tickets

Je maandag was nog nooit zo goed. dB’s en Cafe de Stad presenteren op de drempel van de lente de Engelse rock ’n roll/new wave icoon WRECKLESS ERIC. Een petite histoire van deze held:

De Engelse rock and roll/new wave singer-songwriter Wreckless Eric bracht in 1977 zijn single ‘(I’d Go The) Whole Wide World’ dat op Stiff Records uitkwam. Hoewel dat nummer nooit is de charts terecht is gekomen, is het wel het meest bekende nummer van Eric Goulden, alias Wreckless Eric. Tijdens zijn live shows verbergt hij niets en vertelt hij de waarheid met grote open akkoorden, rukwinden van feedback, bizarre verhalen en een ruwe zanglijnen. Vorig jaar speelde hij zijn gerafelde pub-rock nog tijdens ‘Le Guess Who?’. Na ruim zevenendertig jaar touren blijft hij nog lekker doorgaan en staat hij deze avond in het gezellige CAFE DE STAD. Tickets verkrijgbaar aan de bar aldaar, bij Plato en via de Ticketscript site van dB’s.

Voorprogramma komt van de onvolprezen Dominee GVD, ook bekend onder de namen Ds. Visser en Ronald. Ex- Comedown, Ex-TheStoned, Ex-The Implosions, Ex-THe Faraways maar vooral en bovenal zichzelf.

A MOnday to remember.

 

karenkeatswrecless

WRECKLESS ERIC

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209