» DBS oefenen
ennl

zo


05 jul
« ga terug
zo05 jul

Tourflits bij dB’s: Jesco, Jan Schellink en Stontjie Crew Terras

vanaf 10 uur buiten en vanaf 14.30 live / Gratuit Tickets

Flits! en weg zijn de renners weer. Daarvoor is er urenlang een reclame-karavaan en daarna is er live muziek van Clashfinalist Jesco, interactie met doortrapper Jan Schellink en relaxen met Stontjie Krew. Het hele spektakel is te volgen via onze beamers en grootbeeldschermen, tot en met de finish. Daarna is het uitwaaieren. Live acts beginnen om 14.30 uur. dB’s is niet of nauwelijks bereikbaar per auto tot een uur of 4 ‘s-middags, dus kom met trein, fiets of te voet. We zorgen voor terras, biergartenbier en onfranse wijnen van prachtige kwaliteit voor een vriendenprijs. En nieuw in het assortiment: echte espresso en cappuccino, muntthee! Het moet niet gekker worden. Voor ieder die om te beginnen wat anders wil dan het centrum. Goede plek voor selfies ook..

oesterfiets

Jesco--

Nieuwe jonge band, haalde de finale van de Clash in de Helling, en nu alweer op ons podium. Rauwe mix van County, Rock, Americana en Punk

Karav(a)an-sarai en het unsave tringtring misdaad syndicaat

Of te wel een nieuw oneman spektakel door doortrapper Jan Schellink. Waar anderen stoppen trapt hij onvervaard door, liefst met de nodige tegenwind. Volgens eigen opgaaf: Karav(a)an-sarai en het unsave tringtring misdaad syndicaat.

Stontjie Crew

Voor de relaxte fietsers gaat Stontjie Crew de wedstrijd temporiseren. Denk laid back, denk good vibes, denk reggae. Pauze mocht het tempo bij het peloton er toe leiden dat de massasprint tijdens hun show is.

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209