» DBS oefenen
ennl

zo


30 aug
« ga terug
zo30 aug

THE HUSSY (USA) + Destroyers of what is left of social peace + Tunnelbirds

15 uur Biergarten / 18 uur bbq / 19 uur optreden The Hussy / € 6 Tickets

THE HUSSY is een Amerikaans duo dat de connaisseurs  in Utrecht als eerste hebben leren kennen via hun release op het fameuze Utrechtse garage-label FISTFUL OF RECORDS label (dat -zoals dat vaak gaat- pas over een halve eeuw de lof zal krijgen die het toekomt). Straight up, loeiharde en retestrakke garagerock van jongen en meisje, NIET in de lijn van White Stripes maar veel trashier en veel meer PUNK. Plaatjes brengen ze her en der uit maar Windian, Slovenly, Tic Tac Totally zijn -misschien- de labels die je nog het meest zeggen.

Aangezien het altijd moeilijk is het stugge Utrechtse publiek warm te krijgen voor dit soort acts, doen we er een bbq, inclusief visrookoven!!, en Biergarten bij. Wie weet trekt je dit over de streep. Zo niet, dan heb jij pech gehad.

Openingsact is het Utrechtse Destroyers of What is Left of Social Peace, Erwin Grolleman (el Zombie) & Ron Goris (Alp), dus eigenlijk een soort van El Zombie Alp (grapje voor insiders en totaal nutteloze woorden voor de rest).

En of dat al niet genoeg is, komt ook nog het Utrechtse duo TUNNELBIRDS hun nieuwste demo presenteren. En die klinkt als een klok en gaat van primitieve rock n roll tot aan trippy psych. Hit (nu al) is Telling me Lies, een song die we voor jullie entertainment alvast hieronder hebben neergezet. KOOF!

thehussyglobe

The Hussy

TUNNELBIRDS

https://soundcloud.com/tunnelbirds/telling-me-lies

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209