» DBS oefenen
ennl

za


06 jun
« ga terug
za06 jun

Thailofest II Een avondvullende mix van singer-songwriter en kleinkunst.

20u / €10 Tickets

Een avondvullende mix van singer-songwriter en kleinkunst: zes topacts gepresenteerd door Culture Comedy Award winnaar Fuad Hassen.
Tickets via: http://tinyurl.com/thailofest

ISABEL NOLTE
Utrechtse singer-songwriter en kleinkunstenares. Onder meer bekend van The Voice en de Grote Prijs van Nederland. Haar liedjes zijn kleine, persoonlijke verhalen over het leven, de liefde en alledaagse kleinigheden. Naast haar muzikale passie is zij bezig met cabaret en musical, wat de kleinkunst invloeden in haar zowel Engels- als ook Nederlandstalige liedjes verklaart.

FEMKE WOLTHUIS
Actrice, theatermaakster, nieuwslezer, dagvoorzitter en cabaretière. Serieus en journalistiek als het moet, entertaining en muzikaal als het mag. Liefst samen met partner en pianist Eric Bergsma en vader Willem Wolthuis op de viool.

CAS RONCKERS
18-jarige singer-songwriter uit het Limburgse Roggel. Onder meer bekend van De Beste Singer Songwriter. In 2013 wist hij de titel 3FM Serious Talent te bemachtigen met zijn single ‘All Roads’. Hij stond met zijn band ‘CAS’ op de Zwarte Cross en in het voorprogramma van o.a. Stevie Ann, DeWolff en Rowwen Hèze.

ELKE VIERVEIJZER
Zingt schrijnende, grappige en pijnlijk mooie liedjes. Liedjes waarin ze met haar prachtige stem het leven en de wereld in al hun grootsheid bezingt en recht in de ogen kijkt. Studeerde in 2014 met vlag en wimpel af aan de Koningstheateracademie in ’s-Hertogenbosch en stond dit jaar in de finale van het Amsterdams Kleinkunst Festival.

JEANNE ROUWENDAAL
19-jarige Zaanse singer-songwriter. Jeanne’s repertoire varieert van kwetsbare ballads over de liefde tot pittige nummers met een mening. Ze maakt muziek vanuit haar hart, wat te horen is in haar teksten en stem. Won vorig jaar de publieksprijs tijdens de finale van de Grote Prijs van Nederland. Sindsdien is ze onder andere te gast geweest bij 3FM Freaknacht.

DANIEL CANE & THE REBELLION
Singer-songwriterband uit Nijmegen. Speelt liedjes over verloren liefde en gebroken harten. Lieve pop met een rauw randje zoals Kodaline of Ed Sheeran, maar dan iets ruiger. Stond afgelopen jaar in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland en doet op dit moment onder meer voorprogramma’s van Danny Vera en Stef Classens.

Print

Isabel Nolte

Femke Wolthuis

Cas Ronkers

Elke Vierveijzer

Jeanne Rouwendaal

Daniel Cane&The Rebellion

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209