» DBS oefenen
ennl

vr


27 jan
« ga terug
vr27 jan

RUIS FEST # 1 w/ Dead Elvis + Pizza Knife + Dr. Duval + Combo Koedijk + Fake O’s

20.30 uur / € 7 vvk / 10 deur Tickets

Madre dia, Ruis Fest numero uno voor alles wat losgeslagen Punk Garage & Biet aangaat. Deze eerste editie gaan we er helemaal voor met niet minder dan 5 crazy bands en na afloop een discoshow van ons Drink&Drive opperhoofd DJ Der Wolfshund. Kleine introductie van de bands:

DEAD ELVIS & THEE GRAVEMEN – Onze favo dode kennen we natuurlijk al langer dan vandaag maar als hij dan zijn twee Finse bandleden van THEE GRAVEMEN meeneemt hebben we toch een primeurtje te pakken. One Man Band Dead Elvis begeleid door twee grafdelvers van de onderste plank, kan alleen maar een garantie zijn voor de smerigste rock & roll op deze aardkloot. Dat joe het weet.

PIZZA KNIFE – De Utrechtse boys van Pizza Knife knallen er ondertussen al een tijdje op los met hun compromisloze mix van Misfits-punk en SOnics-garage. Nix mee, sterker nog, elke keer dat je ze live ziet, zijn ze nog opwindender. Bovendien staat er een echte 7inch vinyl single op uitkomen, tenminste als er genoeg centjes gespaard zijn.

FAKE O’s – Grunn Punk en verdraaid lekkere punk ook. Vera noemt FAKE O’S “het meest gewelddadig goede wat Groningen momenteel te bieden heeft” en wie zijn wij om dat tegen te spreken? Never Mind the Hype zegt: Een bommetje? Vier bommetjes! Fake O’s is van de rudimentaire hardcore punk en garage, denk aan Circle Jerks maar dan met het plezier van een FIDLAR. Dat gaat allemaal vol furie, branie en vooral zonder enige rem erop.

COMBO KOEDIJK – Ook uit het Noorden komt Combo Koedijk, een dijk van een bietband die van elk liedje een hit maakt. Geformeerd rond frontman Mark the Beatle, een legende in zijn eigen recht want ook (ex-)lid van formaties als The No-Goods en tal van andere volkomen onbekend gebleven superformaties. Een en ander wordt in goede banen geleid door niemand minder dan Arjan Spies van THe Kik die de maat slaat en de platen produceert.

DR Duval – Last but not least, staan de wildemannen van DR Duval op het menu. Bennekoms meest gezochte geluidsterroristen maken van elke feestje een FEEST waar je moet zijn geweest. Teringharde GarageRock met groovy licks, sexy poses en de o zo broodnodige sex en drugs. U bent bij deze gewaarschuwd voor dit langharig tuig.

Kaarten in de vvk kosten 7 euro ex. servicekosten, aan de deur zijn ze al snel een tientje.

ruis

Dead Elvis & Thee Gravemen

Pizza Knife

The Fake O's

Combo Koedijk

Dr Duval

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209