» DBS oefenen
ennl

za


15 okt
« ga terug
za15 okt

Punk Rock ist nicht Tot met THE REAL DANGER, WINDOWSILL, DEsTrOy Oh Boy & ACCELERATORS

20.30 uur / € 8 Tickets

Vier van de beste punkrockbands die Nederland rijk is, gaan je lekker van je sokken blazen.

The Real Danger is een punkrockband uit Rotterdam die je kan vergelijken met bands zoals Descendents, Face To Face, Bouncing Souls en Sub Society. De band probeert één ding te bereiken: punkrock liedjes spelen met catchy hoeken en veel melodie en tegelijkertijd proberen om een urgentie en echtheid te onderhouden, wat niet vaak meer te vinden is bij melodische punkrockbands.

Marien Nicotine van de legendarische punkrockband The Apers vroeg zijn oude bandmaten Jerry Hormone en Ivo Backbreaker om hem te vergezellen toen hij besloot om een album te maken. Later kwam Sander van Accelerators erbij en nu vormen ze Windowsill.

En over The Accelerators gesproken… Ja die komen ook spelen en dat is maar goed ook. Ox en zijn mannen staan namelijk al jaren pal voor aanstekelijke punkrock met een 100% in yr face attitude. Nog niet zo lang geleden deden The Accelerators de begeleiding voor Kepi Ghoulie in dB’s en dat maakte duidelijk wat we al wisten: the Accelerators zijn nog altijd vlijmscherp!

Laatste band op deze bill is Destroy Oh Boy uit Hillegom. En de goede verstaander kan uit de bandnaam natuurlijk al afleiden welke kant dit opgaat. Tenminste, we nemen aan en hopen dat Destroy Oh Boy veel naar New Bomb Turks heeft geluisterd…

Dus, om kort te gaan, ga kort op een old skool punkrock avond van formaat. Gooien er nog een DJ tegenaan voor de Gute Laune. See ya there!

trd db header

The Real Danger

THE ACCELERATORS

The Windowsill

Destroy oh Boy

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209