» DBS oefenen
ennl

za


25 feb
« ga terug
za25 feb

** AUSVERKAUFT/SOLD OUT/COMPLET/UITVERKOCHT > ORGAANKLAP laatste show EVER!

20.30 uur / € 10 Tickets

De grap is gemaakt.. en deze show drie maanden vooraf al geheel en al AUSVERKAUFT! Ook geen tickets meer aan de deur dus. Je hoort nog wel hoe geweldig het was.

Mensen, de Grap Is Gemaakt. De allerlaatste show van ons favoriete Glam Punk Sex Cult Indie Rock gezelschap ORGAANKLAP is hier in dB’s. De allerlaatste kans om naakt in de pit mee te bleren met hits als Ik Ben Een DJ, Indie Rock Pop Song, Mijn Vuist Is Nog Altijd Strakker Dan Je Kut, Wen Maar aan M’n Lul, I’m Fuck, Punk You, en zo verder. Tranen, bloed, bier, zweet en andere lichaamssappen zullen rijkelijk vloeien. Met ook optredens van Je Denk Zeker Dat Je Hardcore Band, en het German Glam Punk DJ Ensemble. En niet te vergeten een hele rits aan aangename en minder aangename verrassingen.

Voor wie Orgaanklap niet niet kent:

Orgaanklap is alles wat Nederland niet nodig heeft maar tot zich neemt.
Orgaanklap is je black devil sigaret, je bifi worst en die tweede keer aftrekken. Hun shows beginnen naam te krijgen als de vreemdste semi-punk act van Nederland en toch staat Anja met haar bontje ook blij te kijken. 3voor12 zei: “Deze krankzinnige band moet je gezien hebben, ongeacht van welke muziek je houdt.”
Hiermee is Orgaanklap het inteelt broertje van de Toppers, met het lichaam van enkel Jeroen van der Boom. Het debut album ‘Kwarktassen’ kan vanavond nog je vriendin teleurstellen.
Live eenvoudigweg sensationeel geil, neem je vriendin mee.

– Fok!.nl –“De meest krankzinnige band van dit moment.”
– NRC –“Gore punkpop met veel energie en zwarte Zeeman-onderbroekenlol, zo’n band kan Lowlands prima gebruiken!”

Dus, ken je Orgaanklap niet, dan is dit je laatste kans. Ken je Orgaanklap wel, dan is dit ook je laatste kans. Punk was nog nooit zo gezellig.

14884619_1225065684224698_4577178415902705394_o

Orgaanklap

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209