» DBS oefenen
ennl

wo


08 mrt
« ga terug
wo08 mrt

NICK OLIVERI (Kyuss/QOTSA) Death Acoustic Tour – Only NL show!! + Mango Zabba

20.30 uur / € 10 Tickets

Yo, Meesterbaas Nick Oliveri komt weer terug naar dB’s. Enige Nederlandse show deze tour en we nemen aan dat de meesten van jullie fans nog wel het feestje van de zomer 2015 kunnen herinneren. Feest zal er dit keer niet minder om zijn. Vorige keer was snel uitverkocht dus wacht niet te lang met het kopen van die kaarten om deze levende legende en dit -volgens de overlevering maar niet volgens onze ervaring – enfant terrible van de heavy rock in levende lijve te aanschouwen. The man is REAL!

Support komt van de Utrechtse psychedelic rockers MANGO ZABBA. De band is ontstaan nadat de zanger en de gitarist elkaar tegen het lijf liepen tijdens een blues concert. Per direct besloten ze samen te gaan jammen. Beide namen hun beste vriend mee naar deze muzikale kruisbestuiving in de vorm van een drummer en een bassist en Mango Zabba was geboren!

De band brengt een explosieve mix van rock, psychedelica en blues dankzij vette gitaarrifs, rauwe en melodische zanglijnen en freaky gitaarsolo’s van de compleet losgeslagen en uitbundige frontman.

nick-oliveri-devil-626x469

Nick Oliveri

MANGO ZABBA

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209