» DBS oefenen
ennl

vr


03 feb
« ga terug
vr03 feb

MALIBU Cassette release Party + Figgie + Glitterkots & de Nasmaak

20.30 uur / € 8 Tickets

Malibu is een band uit Tilburg en Utrecht. De bandleden hebben een verleden in verschillende stijlen van pop tot hiphop tot punk. Dat samen resulteert in eigenzinnige nummers en een aanstekelijke band op het podium. Malibu doet denken aan vergeelde vakantiefoto’s uit de jaren ’60. Aan clips op TMF van rappers in een zwembad én aan een Lamborghini die staat te verroesten in Tilburg Noord.
Nederlandstalige teksten over mensen met goede bedoelingen, professoren, slackers, wolven, hippies en zielepieten. Denk aan Beck, Jonathan Richman, Meindert Talma, Extince en Stuurbaard Bakkebaard die op een afgelegen eiland een enorme sorbet delen.
Noem het slacker-hiphop, noem het vakantiemuziek, of noem het hoe je wilt. Malibu mixt bravoure met een laat-het-lekker-los-mentaliteit. Hang die hangmat op, sla je kokosnoot stuk en geef je over: de zon schijnt binnen!

Maar niet alleen de zon shinet deze avond! Wat te denken van de heerlijk dansbare supports die de boyz van Mailbu meenemen.
Check one:
FIGGIE

Figgie is een vierkoppige band uit Utrecht gevormd rondom de muziek en teksten van Paul Scheenstra. Op de debuut EP ‘De Familie’ wordt er in het Nederlandstalig gezongen over zijn vrienden en familie.
Muzikaal gezien zou je het kunnen vergelijken met Porches, Unkown Mortal Orchestra en Foals.

Check two:
GLITTERKOTS en de NASMAAK:

Glitterkots en de Nasmaak maakt genadeloos brekende en brakend harde beats met noisy soundscapes. Ons geluid is een mix van acid, techno, noise en drones met een analoge vibe.
Iedere set is weer net even iets anders. Dit komt omdat we onze nieuwe en voorgeprogrammeerde geluiden live voor jullie samenvoegen met verschillende apparatuur. Zoals de iMS-20, Kaossilators, Kaoss pads, Volca Bass etc.
Geniet van de rauwe scherpe klanken met dikke beats die we voor jullie uit gaan stoten.

Let’s party like it is 2017!

hqdefault

Malibu

FIGGIE

GLITTERKOTS & de NASMAAK

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209