» DBS oefenen
ennl

wo


28 mei
« ga terug
wo28 mei

***CANCELLED*** KING DUDE + Scout Pare Phillips

21.00 uur / € 8 Tickets

We hebben dit net deze woensdagochtend gehoord. Don’t shoot the messenger… SLECHT NIEUWS… KING DUDE MOET DE SHOW VANAVOND CANCELLEN. De reden? Twee pezen van zijn hand kaputt. Lastig voor een gitarist.

Reeds gekochte kaarten worden gerestitueerd als je een mail stuurt naar ruis@dbstudio ovv King Dude kaarten, je naam, ticketnummer en rekeningnummer. Let wel, we restitueren alleen de prijs van het ticket (8 euro), de ticketscriptkosten kunnen we niet restitueren. Nogmaals sorry.

 

[lovingly pinched from VERA Groningen} King Dude is het alter ego van de uit Seattle afkomstige T.J. Cowgill. Hij is muzikant in diverse metal- en hardcorebands maar als King Dude laat hij een hele andere kant van zich horen: hij maakt donkere, apocalyptische Europese neofolk geïnspireerd door artiesten als Death in June en Current 93.
Na zijn debuutalbum Love en de EP My Beloved Ghost volgde in oktober van 2012 King Dude’s nieuwste album Burning Daylight. King Dude leidt je op dit nieuwe werk weer een mooie ondergrondse wereld in die qua sfeer klinkt als een soort ‘Johnny Cash from Hell’. King Dude ‘laat je ziel smeken om zich te verheffen uit de duisternis van onwetendheid, in de richting van het altijd stralende glorieuze ‘licht’ dat buiten ons allemaal bestaat en waar we enerzijds eeuwig aan verbonden zullen zijn terwijl we anderzijds verbonden zijn aan ‘aarde’. En ja, dat is nogal wat.

Support is Scout Paré-Phillips. Ze is singer-songwriter, fotograaf, filmmaakster, model, kapster, visagiste, kledingmaakster en bekend van de band Sterling Sisters. Afgelopen jaar kwam debuut Fields Of Ash uit. Haar muziek wordt beschreven met folk, country, dark gothic, neofolk en opera.

1891248_751949688156807_1541882170_a

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209