» DBS oefenen
ennl

zo


11 sep
« ga terug
zo11 sep

KATALEPSY (Ru) + UNFATHOMABLE RUINATION (UK) + DEATHTOPIA

16 uur / € 10 vkk / 12 deur Tickets

En another Metal Mania Matinee door Snook Bookings. Dit keer een keiharde en internationale death slam package met het Russische Katalepsy en het Engelse Unfathomable Ruination.

https://www.facebook.com/Katalepsymoscow KATALEPSY werd in 2004 geformeerd in Moskou en heeft een nieuwe album genaamd GRAVENOUS HOUR uit op Unique Leader Records. De mannen maken brute death metal met hier en daar een uitstapje naar slam. En voor wie het zich afvraagt: ‘katalepsy’ is een medisch symptoom, een vorm van catatonie waarbij spierverstijving in de ledematen of het gehele lichaam optreedt, de patiënt minder gevoelig is voor pijn en ook andere lichaamsfuncties (waaronder ademhaling) en het bewustzijn zich op een verlaagd niveau kunnen bevinden. Een perfecte staat dus voor een stevige zombiepit!

https://www.facebook.com/Unfathomable.Ruination.Official UNFATHOMABLE RUINATION uit de UK tapt ook uit de death metal grafkist en kan je in een rijtje zetten met Suffocation, Origin, Death, en Disgorge. Kortom, recht voor je kanis Death met een nieuw album uit op Sevared records.

En om deze middag compleet te maken presenteren we het Japanse DEATHTOPIA, Gore Metal uit Japan. En we nemen aan dat jullie intussen wel weten hoe extreem en extreem goed Japanse bands op het podium zijn. Deathtopia is geen uitzondering. https://www.facebook.com/DEATHTOPIA-202149126464580/

ecd9a4c2fd151c38c603ebf808f0706a

Katalepsy

Unfathomable Ruination

Deathtopia

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209