» DBS oefenen
ennl

vr


26 feb
« ga terug
vr26 feb

GREEN HORNET + RHINORINO

20.30 / € 8 /€ 15 incl. EP Rhinorino Tickets

Geloof me, er zijn weinig bands die zo bezeten en gedreven klinken als deze drie mannen uit Groningen. Alleen al het scheurende orgel, in fuzz gedrenkte gitaren en twee furieuze zangers maken van Green Hornet a league on it’s own.

16 oktober jl verscheen het nieuwe album Never Enough op Excelsior Recordings. Het is al de vijfde langspeler van deze godfathers van de Nederlandse garagerock. In zijn lange bestaan bleef Green Hornet stug zijn eigen muzikale koers varen en die ging meestal stroomopwaarts. Daarmee maakten de mannen het zichzelf niet makkelijk. Maar juist daarom vormt Green Hornet nu inspiratie voor een nieuwe generatie garage- en rock & roll-bands.

De haren langer, de hoofden doorgroefder en de illusies van de jeugd afgeschud. De wereld mag veranderd zijn, voor Green Hornet staat één ding eeuwig overeind: de onstilbare honger naar wilde rock & roll, volledige toewijding en de drang verder te gaan dan gezond is.

Op Never Enough wentelt Green Hornet zich in zompige moerasrock, smerige soul, hoekige punk, bezwerende orgelinstrumentaaltjes and a whole lotta fuzz. Vet en agressief, maar vooral soulful, intens en uitgekleed tot op het bot.

En hoewel een optreden van Green Hornet op zich al feest genoeg is, verhogen we de feestvreugde nog verder met een optreden van het Utrechtse (Ondiep om precies te zijn) trio Rhinorino dat jullie allemaal uitnodigt om de release van hun 10 inch mee te vieren. jeu, hiep hiep hoera!

hqdefault

Green Hornet

Rhinorino

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209