» DBS oefenen
ennl

vr


12 jun
« ga terug
vr12 jun

COUNTERJIB Invites HET UNIVERSUMPJE

21 uur / € 7,50 Tickets

JA Man, het Utrechtse powertrio gaat je een groot plezier doen. Onder de noemer Counterjib Invites kan jij kennis maken met bands die ubercool zijn, maar die jij (waarschijnlijk) nog niet kent. Je weet toch? Muziekliefhebbers zijn sociale dieren. Vriendschap en muziek gaan hand in hand. Hoeveel bands ken je niet doordat je per ongeluk verzeild raakte op een bandjesavond in de buurt (ik zeg, deeBees!!!)? Hoe vaak zat je niet met vrienden op je kamer CD’s te luisteren en maande je elkaar tot stilte als die dikke brug voorbij kwam?
Er is nog zoveel toffe muziek die je niet kent. Daarom organiseert Utrechts rocktrio Counter Jib, in samenwerking met DB’s, op 12 juni

Counter Jib invites

Het Universumpje
NEDERLANDSTALIGE STONER MET BALLEN

Het Universumpje maakt korte metten het hen die beweren dat Nederlandstalige muziek zich beperkt tot gezapige palingsound en filosofische misbaksels. En dat onder begeleiding van een loeistrak en monsterlijk vet bandgeluid. Deze band rekt je grenzen nog even wat verder op en geeft je al doende een flinke draai om de oren.

“Het is iets ongewoons. Maar bovenal iets heel cools”

“QOTSA ft. Spinvis op speed”

“Een beetje vreemd, maar wel erg lekker”

Counter Jib invites brengt bands en hun potentiële publiek samen voor een avond muziek, gezelligheid en pils. We gaan er gemakshalve van uit dat je COunterjib al kent maar mocht dat niet het geval zijn, dan wordt het hoog tijd. Deze avond is je kans!

En alsof het niet op kan, wordt de avond afgetopt door DJ’s George & Michael bij de gratis afterparty!

het-universumpje901x293

COUNTERJIB

HET UNIVERSUMPJE

Act

AFTERPARTY

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209