» DBS oefenen
ennl

do


23 feb
« ga terug
do23 feb

Club3voor12

20.30 uur / pay what you want Tickets

Na de speciale Nieuwjaarsduik-editie van januari is het weer tijd voor een reguliere, donderdagse editie van onze showcase-avond Club 3voor12 Utrecht. Op 23 februari presenteren we popliedjes met ruimtelijke gitaren van Tosk, fuzz en noise van FOES en psychedelische pop van Yasmine. De Club is zoals altijd in poppodium annex oefenruimtecomplex dB’s. Bijdrage op basis van Pay What You Want.

3voor12-utrecht

TOSK

Tosk
Tosk maakt popsongs die draaien rond een strakke leidende ritmesectie en ruimtelijk klinkende gitaren. De nummers zijn overwegend uptempo maar soms ook breekbaar. Bij vlagen moet je denken aan bands als The War on Drugs, Grandaddy en soms zelfs een beetje Talking Heads. En met teksten over Icarus, Jezus en de dood geven ze je nog stof om over te denken ook.

Luister naar ‘Blue City’.

FOES

FOES
FOES bewijst maar weer eens dat een frontvrouw op gitaar en een drummer soms niet onderdoen voor een voltallige band, en je evengoed van je sokken kunnen blazen. Songs met fuzz, een beetje noise en een lekkere alternatieve inslag die vergelijkingen oproepen met bands als Japandroids, Blood Red Shoes en Angel Olsen on steroids. Energiek, luid en in your face.

Check it:

YASMINE

Yasmine
Het Amsterdamse Yasmine brengt poppy liedjes met een vleugje psych die naar eigen zeggen veel te hard gespeeld worden. Dat vinden wij niet hoor. Sterker nog, op een harder volume klinkt het zelfs nóg beter! Dansbaar, energiek en prima voor een ouderwetse acid trip zoals je ouders dat vroeger ook deden.

Luister single ‘Chocolate Fingers’ hier:

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209