» DBS oefenen
ennl

do


28 jan
« ga terug
do28 jan

CLUB 3voor12/Utrecht met Grenadeers, Duke John & Los Cojones del Toro

21 uur / gratis Tickets

Na de intieme nieuwjaarsduik-editie begin januari hebben we nog een extra heftige reguliere Clubavond op 28 januari. Oordoppen aangeraden!
Zoals altijd:
Locatie – dB’s
Entree – Gratis
Kwaliteit – Hoog

Met deze maand:

Grenadeers

Grenadeers bestaat uit zes mannen met liefde voor alles wat rauw is. Of in hun eigen woorden “Our take on rock ’n roll sounds like the love baby of Robert Fripp and Josh Homme playing in an empty trashcan in a deserted alley of oldtown Sin City, while he’s doing just fine.” Met maar liefst drie gitaristen beuken ze hoekige riffs die in schril contrast staan met de slepende zanglijnen van zanger Siep van Rijswijk (ex – the pikeys). Hun debuut EP, waarvan de eerste single begin april verschijnt, wordt – as we speak – gemixt door niemand minder dan Alain Johannes (Queens Of The Stone Age / Them Crooked Vultures). Maar waarom zou je daarop wachten? Vanavond staan ze hier!

Duke John

Duke John speelt stevige stonerrock gecombineerd met hardrock zoals men die eigenlijk alleen in de 70’s speelde. Het trio ging al hard in 2015: ze wonnen niet alleen het Geheim van Starsound, maar ook nog eens zowel de juryprijs als de publiekspijs van de Utrecht Popprijs. Hoog tijd dat de mannen eens op de Club komen laten zien waar al die fuss nou om te doen is!

Los Cojones del Toro

Eind 2015 presenteerde Los Cojones Del Toro zich voor het eerst aan wereld als het licht misvormde liefdeskind van Kyuss en Soundgarden. Retevette desert-rock met een zanger die zich moeiteloos door de hoge noten heen krijst. Combineer dit met een live-show waarin meer gebeurt dan alleen het spelen van wat losse nummers: verwacht figuren die niet zouden misstaan in een uit de hand gelopen circus. Ook de Mexicaanse roots van de band worden hierbij niet vergeten, en die bandnaam is er natuurlijk niet voor niks: knalharde desert-rock met ballen waar je bang van wordt!

15107 CLUB3V12 Poster januari LR

Duke John

Los Cojones del Toro

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209