» DBS oefenen
ennl

do


29 okt
« ga terug
do29 okt

Club 3voor12 /Utrecht met Heymoonshaker, Kind & Norden

21.00 uur / € gratis Tickets

Club 3voor12/Utrecht presenteert:
De beste bands uit de regio en meer
HEYMOONSHAKER / KIND / NORDEN

Na een fantastisch feest rond de 100e Club3voor12/Utrecht, is het alweer tijd voor de 101e clubavond, waarop Utrechts talent zich presenteert. Een vers programmeursteam, een verse huisstijl en verse bands. Om 21.00 uur gaan we van start. Toegang is, zoals altijd, gratis.

Line-up:

KIND is de achtkoppige formatie rondom componist/bandleider Stef Veldhuis. De muziek zweeft ergens tussen Patrick Watson op zijn meest experimenteel en Arcade Fire op hun meest melodisch: verfrissende muziek, vol verrassende wendingen en met bakken energie. Mei 2015 werd de gelijknamige debuut-EP vol enthousiasme gepresenteerd in De Helling, wat uitmondde in een bijzonder euforische en memorabele (eerste!) show van de band.
Voor liefhebbers van songs die buiten de gebaande paden durven te treden, sfeervolle arrangementen (inclusief strijkers en blazers!) en intense climaxen.

NORDEN is de naam waaronder zanger en componist Jeffrey Noordijk zijn eigen werk creëert en deelt. Jeffrey behoort tot de eerste afstudeerders van een nieuwe richting aan het Utrechts Conservatorium: Musician 3.0. Deze richting is expliciet gericht op het opleiden van autonome muzikale makers. Samen met zijn band zorgt Jeffrey voor een enorme lading energie op het podium en met zijn dynamische stem blaast hij je omver of trekt hij je naar zich toe. Debuut-EP crossing lines werd gepresenteerd in De Helling en is met lovende reacties ontvangen.
Voor liefhebbers van muziek die soms ingetogen, soms knoerthard is, maar altijd bezield en loepzuiver.

HEYMOONSHAKER. Andrew Balcon en Dave Crowe begonnen ooit als straatmuzikanten in Frankrijk, maar dat stadium zijn ze ver voorbij: ze touren inmiddels de halve wereld over! Het is moeilijk om een verrassende twist mee te geven aan de Blues, een van de meest traditionele muziekstijlen die er is, maar heymoonshaker doet dat met verve: ze combineren de bluesy gitaar en rauwe stem van Balcon met de virtuoze beatboxing van Crowe. Dit leidt tot een verrassende mengelmoes van genres die verrassend vanzelfsprekend klinkt.
Voor liefhebbers van traditionele blues (inclusief intens rauwe strot!) in een hedendaags jasje.

3v12logo

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209