» DBS oefenen
ennl

zo


11 jan
« ga terug
zo11 jan

Club 3voor12 / Nieuwjaarsduik met VALOUR UP TWICE, J.A.E. & THE BRAHMS

15 uur / gratis Tickets

Harder is echt niet altijd beter. Sterker nog: wat is er fijner dan op een lome zondagmiddag bands te zien die op intiem volume hun kunsten vertonen? Artiesten waarvan je het normaal misschien niet zou verwachten doen tijdens deze Nieuwjaarsduik eens wat anders dan normaal en spelen voor deze bijzondere gelegenheid een exclusief en akoestisch optreden in het midden van de zaal. Eromheen staan stoelen en banken en aan de wand brandt een virtueel knapperend haardvuur voor een heerlijk rustige kijk- en luisterervaring. Club 3voor12/Utrecht laat je zo op een relaxte manier kennismaken met wat nieuw en relevant is binnen de Utrechtse muziekscene. Kom zondagmiddag 11 januari naar dB’s, laat je meeslepen door Valour Up Twice, J.A.E. & The Brahms en hoor wat Utrecht als muziekstad te bieden heeft. Zoals altijd bij de Club is de entree gratis.

 

 

 

 

3voor12-utrecht

Valour Up Twice

Valour Up Twice is een kwartet dat van alle markten thuis is. Van indiepop, tot psychedelisch, tot jazzy. Al deze verschillende geluiden passeren op een creatieve en interessante manier de revue, om samen te komen tot een sfeervol en eigen geluid. Dit eigen geluid heeft ze onder andere tot de finale van De Grote Prijs van Nederland gebracht (die ze na 20 december misschien ook wel gewonnen hebben).

J.A.E.

J.A.E., oftewel Je Afrikaanse Excellentie, is vooral bekend als MC van het beruchte Utrechtse hiphoptrio StropStrikkers, maar ook solo timmert de Utrechtse rapper hard aan de weg. In 2013 gooide hij hoge ogen met zijn EP ‘NoMoreSlackin’. Nu is zijn tweede EP, ‘No Slackin 2: De Lifestyle’ op komst.

Normaal treed J.A.E. op met een DJ, maar voor de Nieuwjaarsduik is hij voor het eerst met een akoestische band te horen. Verwacht alsnog een dikke flow en opzwepende sound.

The Brahms

Het jonge indiepop viertal The Brahms begon hun muzikale bestaan in 2013 op de Herman Brood Academie. Nog geen jaar later wonnen ze al De Utrecht Popprijs. Dat deze band veel in zijn mars heeft, is dus wel duidelijk. Normaal gesproken knallen ze catchy riffs uit hun versterkers. Tijdens de Nieuwjaarsduik zullen ze hun Vampire Weekend-achtige sound in een intiem en akoestisch jasjes ten gehore brengen.

 

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209