» DBS oefenen
ennl

vr


22 mei
« ga terug
vr22 mei

Clash of the Titans Wildcardronde @ ACU

20.00 / €5 Tickets

Vanavond krijgen vijf bands nog een kans om een plekje in de finale te veroveren. Slechts één band gaat door naar de finale op 20 juni in de Helling!

Identity Circus
Energieke indie pop rock. Identity Circus maakt positieve energieke indiepoprock. De strakke en gevarieerde ritme sectie wordt overspoeld met catchy gitaar ‘hooks’ en een diepgaande laag toetsen. Voeg hier een charismatische frontman aan toe met een stem die doet denken aan een combinatie tussen Eddie Vedder (Pearl Jam) en Tom Smith (Editors) en het circus is compleet.
Vanuit de lerarenkamer van een oude basisschool ergens net buiten Utrecht werken de heren van Identity Circus aan hun sound en songs. Door de verschillende stijlen, achtergronden en muzikale voorkeuren van de bandleden te combineren in een gezamenlijk schrijfproces creëert Identity Circus een eigen geluid dat het publiek aan het bewegen krijgt.

ISRI
Isri is 5 mannen, 2 vrouwen en 4 nationaliteiten en de muziek is net zo divers: Een dampende hutspot van Balkan, Afrika, Reggae Funk en Latin. Isri zingt in het Engels en Tamazight (Berbers).
Isri betekent gebeeldhouwd steen die in alle vormen gemaakt kan worden maar toch haar eigen identiteit houdt.

Jesco
Mix van Country, Rock, Americana en Punk. Jesco maakt muziek die klinkt als goedkope whisky: rauw, smerig maar bedwelmend. Gewapend met banjo, contrabas, slide guitar, drums en harmonica spelen ze
hun americana rock liedjes die worden bevolkt door uiteenlopende randriguren!

Pick a Lily
Pick-a-lily klinkt als Piccalilly, een kleurig sausje met pit en zo zijn ze misschien ook wel het beste te omschrijven. Dit drietal bestaande uit twee zingende dames van gelijke hoogte op gitaar en basgitaar en trommelende man met een creatief in elkaar gezette drumkit is lastig onder een bepaalde noemer te plaatsen. Aan de ene kant past Pick-a-Lily goed binnen het singer-songwriter genre, want dat is tenslotte wat ze doen – zingen en liedjes schrijven – maar aan de andere kant klinken ze ook als een volwaardige band. Met hun harmonieuze soms jazzy melodieën creëren ze een zomers geluid.

Sativa
Stoner/sludge metal. Sativa is a three piece Dutch stoner metal band. Delivering powerful, melodical, smoke blazing riffage that will bring your ears to an orgasm.

Entree €5,-

 

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209