» DBS oefenen
ennl

za


28 mei
« ga terug
za28 mei

Clash of the Titans: Wildcard ronde

20:30 / €5 Tickets

Vanavond gaat er een band door naar de finale.

Filthy Felons
https://www.facebook.com/FiltyFelons
Filthy Felons is een punkrock – stonerrock formatie uit Utrecht. Een combinatie van strakke drums en bas, snoeiharde riffs en clean vocals met (soms) een venijnig randje. Denk aan Feed the Rhino, Frank Carter, Everytime I Die met wat Queens of the stone Age.
Ambities zijn hoog, evenals de energie en het volume. Een bak wel georganiseerde herrie. De energie van ”that kid that robbed a candy store and got away with it”.
Instrumenteel ingezette agressie wordt aangemoedigd in de vorm van meeschreeuwen, headbangen of gewoon ouderwets moshen (al dan niet met de nodige crowdsurfers).
Bijzijn = meemaken is het devies van deze goedgemutste testosteronbom van een band.
We’re brothers ‘till the sherrif shows up!

Bill Spooner
https://www.facebook.com/Spooner.Bill/?fref=ts
In 2014 begonnen gitarist Efraïm Salari en zanger Sergio Salvador aan een gezamenlijk muzikaal project. Vanuit voorgaande bands had Efraïm nog een album aan materiaal liggen welke hij in een thuis studiootje had opgenomen. Hij vroeg zijn huisgenoot Sergio om deze nummers in te zingen en hieruit ontstond het album ‘Neglect’. Vervolgens ontstond het idee om deze nummers live te spelen, samen met nummers die Sergio geschreven had. Drummer Floris van Elderen was inmiddels ook in huis komen wonen en studeerde aan het conservatorium waar de band haar nummers kon repeteren. Ongeveer een jaar later voegde Maartje Amelink (tevens huisgenoot), zich bij het gezelschap als achtergrondzangeres. Ondanks dat verschillende mensen verhuisden, bleven de leden samen muziek maken. Inmiddels treed de band op in allerlei verschillende settings, van klein akoestisch tot aan voltallige band uitvoering.

De Baron
http://www.debaronmusic.wordpress.com
De Baron is een zevenkoppige Nederlandstalige Rockband die meer brengt dan alleen muziek. Verhalen over reizen, heimwee en onvervulde verlangens worden vertolkt door twee verleidelijke bariton stemmen en aanstekelijke, instrumentale koperarrangementen. Het personage ´De Baron´speelt in deze verhalen een belangrijke factor en de zeven leden van de hofhouding nemen de toeschouwer mee door de kamers van zijn paleis. Ook in de vormgeving wordt de 19e eeuwse stijl van deze baron doortrokken. Als mengeling van Tom Waits, De Kift en Goran Bregovic weet De Baron een unieke plaats in het Nederlandse muzieklandschap te bezetten.

The Subliminal
https://www.facebook.com/thesubliminalband/
The Subliminal is a 5-piece metalband from Utrecht, The Netherlands. Founded in 2014 by Thijmen (guitars) and Milan (vocals). In the same year the band was completed by Joerie (bass), Paul (guitars) and Wes (drums). Their first self-titled demo was released early 2015.

The Capsones
http://www.facebook.com/thecapsones
The Capsones zijn een vijf koppige band uit Utrecht. De leden ontmoetten elkaar op de Nederlandse Pop Academie. Ze delen een voorliefde voor brutale rock & roll en zetten dat live kracht bij met een energieke performance! Een dynamische show die je zal laten zweven, zweten en één die je niet zal vergeten.

In 2015 hebben zij hun eerste demo uitgebracht en zijn ze nu druk aan het werk aan hun eerste EP. De band speelt voornamelijk in regio Utrecht (o.a. Ekko, dB’s). De band wil in 2016 een hoop meters maken op het podium om uiteindelijk Nederland te veroveren met hun muziek.

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209