» DBS oefenen
ennl

do


13 mrt
« ga terug
do13 mrt

Clash of the Titans voorronde 9 @ Tivoli Spiegelbar

20.00 / €3 Tickets

Utrechts leukste én grootste bandwedstrijd. Vanavond nemen de volgende bands het tegen elkaar op in de Spiegelbar van Tivoli;

the London Underground
De Amersfoortse Indie-band The London Underground werd eind 2012 opgericht nadat gitarist/zanger Jesse Veldman en leadgitarist David Bos elkaar ontmoette in de metro van Londen. David werd als bassist toegevoegd aan de toen nog 2-koppige band die Jesse samen met drummer Roel Bak al eerder had opgericht. Met de komst van bassist Bart Ruiter en de keuze om met David als leadgitarist verder te spelen werd hun keuze om vol te gaan voor de muziek duidelijk hoorbaar en dit zie je ook duidelijk terug tijdens hun energieke optredens.
www.youtube.com/the24tea

Dirty Napkinz
Dirty Napkinz is een band bestaande uit drie broers Bruinsma: Sven (Basgitaar), Jelle (Drums) en Maurice (Gitaar). De twee vrienden: Daan Meijer (Vocals) en Sven Wolffers (Gitaar/Vocals) vullen het geheel aan. De act staat bekend om de energieke performance en de poppy tot funky rock. De actieve basislijnen en grootse gitaar riffs bepalen met de stem van Daan Meijer de eigenzinnige sound van de Dirty Napkinz die in oktober 2013 hun eerste E.P genaamd Interlude to a Good Life uit brachten.
https://soundcloud.com/dirtynapkinz

Seedorf
Seedorf is een 5-koppige instrumentale rockband uit Utrecht, gevormd uit voormalige leden van Captain Darling, Chuck Norris en Golden Receivers. Op de nog te verschijnen debuut LP (begin 2014) speelt Seedorf met dynamiek en verrast de luisteraar met een puike afwisseling van catchy gitaartunes en muren van distortion gitaargeweld. Belangrijke invloeden zijn (o.a.) Mogwai, Do Make Say Think, Built to Spill, Explosions in the Sky en My Vitriol. Dat zang niet altijd nodig is bewijst Seedorf door met liefst 3 gitaristen en evenveel unieke partijen de luisteraar mee te nemen naar de donkerste krochten van de muziek, en weer netjes, bij zonsopkomst, thuis te brengen met een verlangen naar meer.
http://seedorfmusic.bandcamp.com/

White Shadow
White Shadow staat garant voor rauwe explosieve rockmuziek. Vuig, tijdloos en zonder rare fratsen. Zwevend van stevige stoner naar hypnotiserende blues en weer terug. Inspiratie komt van bands als Cuby and the Blizzards en deWolff tot bands als Led Zeppelin en The Black Angels. White Shadow (voorheen Sound of Parka geheten) loopt alweer een tijdje mee en heeft onlangs in eigen beheer een EP opgenomen. Vinyl verslaafd als zij zijn, moest deze EP natuurlijk op vinyl komen te staan. Het plaatje is nu dan ook (onder andere) verkrijgbaar bij hun optredens, op wit vinyl!
http://whiteshadow-music.wix.com/whiteshadow

Groove Garden
Groove pop die zelfs in de ongure herfst maanden de zomer naar het podium brengt!
http://groovegardenmusic.com/

overzicht clash-1
Act

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209