» DBS oefenen
ennl

do


07 apr
« ga terug
do07 apr

Clash of the Titans: voorronde 7

20:30 / € 4 Tickets

Clash of the Titans is de grootste en gezelligste bandwedstrijd van provincie Utrecht. Vanavond strijden vijf bands voor een plek in de halve finale. Over alle tien voorrondes worden er ook nog vijf Wildcards vergeven.

Leoparte
http://leoparte.nl
Begin 2015 kwamen zeven mannen bijeen om muziek te gaan maken. De opkomende, energieke groep Leoparte die hieruit volgde maakt sindsdien een kleurrijke mix van ska, reggae, rock en wereldmuziek. Na eerder in verschillende andere bands te hebben gespeeld zijn zij samen gekomen om met hun muziek de wereld te laten dansen, springen, zingen en schreeuwen. Pick it up and get ready to dance!

Dirty Mike & the bastards
http://dmtb.bandcamp.com
Waar John Garcia en Dick Dale met elkaar op de vuist gaan, sneakt Dirtymike er met het bot vandoor, Dirtymike & the Bastards brengt een haast filmische mix van  dampende stoner met surf invloeden. De combinatie van drums, orgel en gitaar overstijgt de beide genres om het publiek met een hongerig gevoel en piepende oren achter te laten. Surfs up….
Dirtymike: gitaar en zang, Adrian Bastard: organ en Tony Bastard on drums.

Norden
https://www.facebook.com/nordenmusic/?pnref=lhc
NORDEN is de Utrechtse pop/rock band rondom leadzanger Jeffrey Noordijk. Samen zorgen ze voor een enorme lading energie en nemen ze je mee in energieke popsongs en sferische, ingetogen songs. De debuut-EP ’Crossing Lines’ werd op 18 september 2015 gereleased in De Helling in Utrecht. De single van deze EP, Fade Away, is na een stemronde van 3voor12/Utrecht uitgeroepen tot de 5e beste Utrechtse song van 2015!

Chasing Mavericks
https://soundcloud.com/chasing-mavericks/sets/telling-the-ep
Chasing Mavericks? Dat is een muur van geluid. Dat is een muur van geluid. Rockt als een malle, knalt als een Gatling gun on steroids, en teder als een klap voor je bakkes.

Empress
https://www.facebook.com/Empress-1686756951568798/
Een verfrissende combinatie van pop-rock met funk invloeden, dat kun je verwachten van de 4-koppige band Empress uit Utrecht!

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209