» DBS oefenen
ennl

za


02 apr
« ga terug
za02 apr

Clash of the Titans: voorronde 6

20:30 / € 4 Tickets

Clash of the Titans is de grootste en gezelligste bandwedstrijd van provincie Utrecht. Vanavond strijden vijf bands voor een plek in de halve finale. Over alle tien voorrondes worden er ook nog vijf Wildcards vergeven.

Innovation
https://www.facebook.com/officialinnovation/?pnref=about.overview
De muziek van INNOVATION is een combinatie van rock, punk, blues en funk met een eigen twist oftewel alternatieve of Indie rock. Het repertoire bestaat uit lekkere swingende en rockende nummers tot originele rustiger stukken met eigenzinnige teksten. Invloeden die zijn terug te horen zijn bijvoorbeeld White Stripes, Nirvana, The Doors, Jimi Hendrix en The Smashing Pumpkins.
Als je een optreden van INNOVATION bijwoont staat je een energieke, swingende show te wachten. Wat opvalt zijn het unieke stemgeluid en voorkomen van de zanger/gitarist waarmee hij zijn publiek weet te boeien. Ook spannend, de jongens kunnen meerdere instrumenten bespelen en dat doen ze dan ook. Er mag gedanst worden!!

Necrotaph
www.facebook.com/necrotaph
Music.
Metal. Probably Thrash. Come listen for yourselves if you want to know for sure.

The Subliminal
https://www.facebook.com/thesubliminalband/
The Subliminal is a 5-piece metalband from Utrecht, The Netherlands. Founded in 2014 by Thijmen (guitars) and Milan (vocals). In the same year the band was completed by Joerie (bass), Paul (guitars) and Wes (drums). Their first self-titled demo was released early 2015.

Matter of Seconds
https://www.facebook.com/MatterofSecondsMusic/
Energieke en catchy songs gecombineerd met een flinke scheut rock, herkenbare elektronische sounds en meerstemmige zang. Matter of Seconds is een uit Utrecht afkomstige 4-koppige indie rock band die vol gas aan de weg timmert. De dames van de ritmesectie zorgen voor een pittige groove waarop je niet stil kan blijven staan. Samen met de galaxy-sound van de keys en rechttoe rechtaan gitaar riffs zorgt dit voor een mix die je niet snel vergeet. Eigenzinnige thema’s over toekomstvisoenen en dromen lijken zo uit een film te zijn gegrepen, en halen je even uit de alledaagse realiteit.

Bart Rijs
Utrechtse singer-songwriter.

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209