» DBS oefenen
ennl

vr


01 apr
« ga terug
vr01 apr

Clash of the Titans: voorronde 5 @ ACU

20:00 / € 4 Tickets

Clash of the Titans is de grootste en gezelligste bandwedstrijd van provincie Utrecht. Vanavond strijden vijf bands voor een plek in de halve finale. Over alle tien voorrondes worden er ook nog vijf Wildcards vergeven.

Edison Effect
http://www.EdisonEffect.nl
Edison Effect is een indie-synthpop band uit Utrecht. Geïnspireerd door bands als The Naked and Famous en Depeche Mode bregne zij een dynamische muur van geluid. De vijfkoppige band combineert overstuurde gitaren en grootse live drums met rauwe synthesizers en analoge drumcomputers.

Still Recovering
https://www.facebook.com/StillRecovering/
Met de vrolijke, onbekommerde teksten en (voornamelijk) waargebeurde verhalen gaan ze erop uit om hun muziek te delen met zoveel mogelijk mensen.
Dans en feest erop los! Het is een gevarieerd zooitje waarbij drie dingen voorop staan. Muziek maken, plezier hebben en natuurlijk de volgende ochtend weer keihard bijkomen van het optreden!

InnerState
https://soundcloud.com/innerstate_nl

Enios
http://www.facebook.com/eniosband
Toen de Utrechtse Punkrock outfit Out of Step uiteen viel, besloten Roy (gitaar), Mees (basgitaar) en Stein (drums) verder te gaan, maar dan wel met een nieuwe band.
Enios is eigenlijk hetzelfde maar dan anders; snelle beats, voorspelbare akkoordenschema’s en teksten over hoe zwaar het leven wel niet is tussen je 17de en 21ste levensjaar.
Nieuw is zanger Darren. Geen Utrechter maar kan een aardig toontje zingen.

Unexposed
http://www.unexposed.nl/band/
Het geluid van Unexposed is het best te omschrijven als een mix tussen oefenruimte-rock en stadion-rock.
Pakkende rocknummers met dynamiek waarin alle muzikanten de ruimte nemen en bevechten om een eigen draai te geven aan het klassieke rockgeluid, om hiermee de rock- en gitaarhelden uit het verleden en heden te eren, maar ook om nieuwe planeten te ontdekken of naar de toekomst te reizen.
De muzikanten van Unexposed houden van muziek en van geluid maken, en willen dit graag delen met u.

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209