» DBS oefenen
ennl

do


13 feb
« ga terug
do13 feb

Clash of the Titans voorronde 4 @ EKKO

20.00 / €3 Tickets

Utrechts leukste én grootste bandwedstrijd. Vanavond nemen de volgende bands het tegen elkaar op in EKKO;

LaVette
LaVette is een pop/rockband met een vleugje punk en hier en daar wat afrobeats.
https://www.facebook.com/pages/Lavette/157357281129396?ref=hl

Seven Year Servant
De Utrechtse band Seven Year Servant is in het voorjaar van 2012 gestart als een driemansformatie. De rock/metal­achtergrond en voorliefde voor singer­songwriters leverde genoeg inspiratie voor veelzijdige muziek. Al snel bleek dat de ambities in het schrijven van muziek groter waren dan de drie bandleden live zouden kunnen uitvoeren. Na toevoeging van een tweede gitarist kan Seven Year Servant nu als viertallige band op het podium recht doen aan hun eerste album ‘The Half Life of Fact’, dat begin 2014 zal uit komen.
https://soundcloud.com/sevenyearservant

Repherence
Repherence is een rockband uit de provincies Utrecht en Zuid-Holland. De
band bestaat uit vijf jonge, enthousiaste muzikanten die midden in het
studentleven staan.
De muzikale stijl is te omschrijven als een mix tussen rock en pop, met
invloeden uit diverse andere stijlen zoals punk, progressieve rock en
folk. Sinds 2013 treedt het vijftal op met hun eigen repertoire op elke
mogelijk podium wat ze tegenkomen; van een klein café met een handjevol
mensen tot een groot podium met duizenden mensen. Ongeacht waar ze spelen,
ze genieten van hun muziek en dit stralen ze uit!
www.repherence.com

Stontjie crew
De band Stontjie Reggae Crew is een 8 koppig gezelschap afkomstig uit alle Etnische geledingen van Suriname en Nederland. Stontjie is dan ook niet zomaar een reggae groep, maar experimenteert op interessante wijze met de verschillende identiteiten van de afzonderlijke groepsleden. Het blijft dan ook moeilijk om een bepaalde stempel op deze band te drukken of ze te typeren. Misschien komt de aloude “no-more-meditation-style” wel het dichtst bij. Men wisselt namelijk moeiteloos de romantische “lovers- rock” af met de wat zwaardere “roots” maar ook alles wat binnen dat bereik ligt. Opzettelijk is bij de live-performance dan ook gekozen voor een ruw-rafelige, pure en schijnbaar ongepolijste sound-output. Nadrukkelijk worden de grenzen opgezocht, bewust bedoeld om het (grass)”roots”- gevoel over te brengen, daarbij alle drempels wegnemend.

VAGABOND
Vagabond is een 5-koppige jonge band uit Utrecht. Ze spelen sinds oktober 2013 samen en willen binnenkort hun eerste EP gaan opnemen. Door een speling van het lot zijn ze bij elkaar terecht gekomen en zijn er allemaal van overtuigd dat het een reden heeft dat hun paden elkaar gekruist hebben. De nummers lopen uiteen qua inhoud maar bevatten allemaal wel een soort boodschap. Vanuit dat oogpunt proberen ze ook te schrijven. De grootste inspiratiebronnen zijn Tom Waits, Joe Cocker & Jimi Hendrix. Ze omschrijven het zelf altijd als sixties blues/rock.
https://www.facebook.com/TeamVaga

 

Clash-2
Act

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209