» DBS oefenen
ennl

do


24 mrt
« ga terug
do24 mrt

Clash of the Titans: voorronde 3

20:30 / € 4 Tickets

Clash of the Titans is de grootste en gezelligste bandwedstrijd van provincie Utrecht. Vanavond strijden vijf bands voor een plek in de halve finale. Over alle tien voorrondes worden er ook nog vijf Wildcards vergeven.

De volgende vijf bands nemen het vanavond tegen elkaar op:

Container
https://www.facebook.com/containert/?fref=ts
Container is a five-piece post-stoner band from Utrecht, NL. Debut album coming up..!

The Medicine
https://www.facebook.com/MedicineThe/

Guv’nor
http://www.guvnorband.nl
Guv’nor is een Nederlandse band uit Amsterdam en Utrecht die actief is sinds het begin van 2015. De band bestaat uit zanger-gitarist Max Oudejans, gitarist-achtergrondzanger Stan Marks, bassist Dennis Jongeling en drummer Joost de Leeuw. Na bijna een jaar samen geschreven te hebben, werd een eigen sound bereikt die veel invloeden van Southern-, Blues- en een vleugje Psychedelische Rock kent. Met een set vol bombastische up-tempo nummers tot dromerige melodische songs garandeert Guv’nor een onvergetelijke ervaring.

Kruidt
https://www.facebook.com/kruidt/?fref=ts
KRUIDT is een explosieve fusionband uit Utrecht. De band bestaande uit een trombonist, toetsenist, bassist, gitarist en drummer maakt grensoverschrijdende jazz met melodieuze en groovende experimenten.
Met hun muziek nemen ze je mee op ontdekkingstocht naar een wereld waar men niet vies is van het experiment, waar men zich op de grens van harmonische en schurende muziek begeeft. Eén ding is zeker, bij de groovende orkaankracht van Kruidt kan niemand stil blijven staan.

Nowhere Near
http://www.nowherenear.nl
De luisterrijke pop songs van de Utrechtse band Nowhere Near zijn vernieuwend, gelaagd, maar klinken toch meteen vertrouwd. Deze jonge maar ervaren muzikanten kenmerken zich door de dynamische en emotionele veelzijdigheid van hun muziek.
Soms springerig, soms meeslepend, soms intiem, maar altijd catchy.

 

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209