» DBS oefenen
ennl

vr


06 mrt
« ga terug
vr06 mrt

Clash of the Titans voorronde 3 @ EKKO

20.00 / €3 Tickets

Utrechts grootste bandwedstrijd! Vijftig bands strijden om de titel winnaar van Clash of the Titans 2015. Vanavond gaat er een band door naar de halve finale!De derde voorronde van Clash of the Titans 2015!
Line-up:
Sativa

SATIVA
Stoner/sludge metal. Sativa is a three piece Dutch stoner metal band. Delivering powerful, melodical, smoke blazing riffage that will bring your ears to an orgasm.

Jesco

JESCO
Mix van Country, Rock, Americana en Punk. Jesco maakt muziek die klinkt als goedkope whisky: rauw, smerig maar bedwelmend. Gewapend met banjo, contrabas, slide guitar, drums en harmonica spelen ze
hun americana rock liedjes die worden bevolkt door uiteenlopende randriguren!

Herr Flemm
Electronica: fusing electro, indie and funk. Herr Flemm is vijftiger. Niet de ideale leeftijd om een pop-ster carriere te lanceren zou je zeggen. De jeugd heeft tenslotte de toekomst.
Wij dragen een heel leven aan muzikaal erfgoed in ons mee. Boordevol frustratie, geluk en verdriet. Ervaringen die inspireren en de moeite zijn om te delen. Expressie zonder grenzen, volledig onafhankelijk en ocompromisloos. Herr Flemm hoeft zijn ziel niet verkopen aan de duivel en kiest bewust niet voor een leven vol competitie die wordt opgedrongen door de eisen van de muziekindustrie en wanna-be muzikanten. Ondanks dat muziek voor Herr Flemm geen wedstrijd is, is er wel degelijk een gretigheid en honger naar succes, maar niet voor elke prijs. Als een goede gelegenheid zichzelf aandient, dan zou Herr Flemm daar zomaar in kunnen stappen. Herr Flemm is jong van hart. Klaar om vette onconventionele sticky funky licks te droppen.

The Sticky Tongues
Blues-Rock indie-rock. Een gemêleerd gezelschap van vier heren die de vier windstreken van Nederland vertegenwoordigen. De diverse achtergronden van de heren brengen ook een breed muzikaal invloedenspectrum met zich mee. Dit is dan ook duidelijk terug te horen in het repertoire van de band. Zo brengen ze stevige bluesrock maar ook lekkere popnummers aan de man en worden deze nummers met eigenzinnigheid en op een enigszins hypnotiserende manier gebracht.
Frontman Joris Wabeke weet de inhoud van de tekst met volle overgave en emotie te brengen. Daarbij worden luchtige teksten afgewisseld met heftige diepzinnigheden. Dit geheel drijft op de vloeiende ritme sectie die word ingevuld door Johan Smid op de bas en Ian Steen op de drum. Tim Leerschool weet met jankende solo’s of funky melodieën over deze strakke lijnen, de band compleet te maken.

Cora Kemperman & De Schuurmachines
CORA KEMPERMAN & DE SCHUURMACHINES
Begonnen als begeleidingsband van jazzlegende Cora Kemperman in het interbellum in Berlijn. Cora verliet de band al snel wegens een verschil in artistieke visie. Om fans niet in verwarring te brengen ging Cora Kemperman en de Schuurmachines verder onder dezelfde naam.
Op hun clubtour deden de bandleden menig etablissement aan met als hoogtepunt een daverend optreden in een uitgestorven Roggel.
Behalve voor deephouse, mathcore en Weense wals deinst Cora Kemperman en de schuurmachine nergens voor terug.

Entree €3,-

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209