» DBS oefenen
ennl

do


17 mrt
« ga terug
do17 mrt

Clash of the Titans: voorronde 2

20:30 / € 4 Tickets

Clash of the Titans is de grootste en gezelligste bandwedstrijd van provincie Utrecht. Vanavond strijden vijf bands voor een plek in de halve finale. Over alle tien voorrondes worden er ook nog vijf Wildcards vergeven.

De volgende vijf bands nemen het tegen elkaar op vanavond:

The Capsones
http://www.facebook.com/thecapsones
The Capsones zijn een vijf koppige band uit Utrecht. De leden ontmoetten elkaar op de Nederlandse Pop Academie. Ze delen een voorliefde voor brutale rock & roll en zetten dat live kracht bij met een energieke performance! Een dynamische show die je zal laten zweven, zweten en één die je niet zal vergeten.

In 2015 hebben zij hun eerste demo uitgebracht en zijn ze nu druk aan het werk aan hun eerste EP. De band speelt voornamelijk in regio Utrecht (o.a. Ekko, dB’s). De band wil in 2016 een hoop meters maken op het podium om uiteindelijk Nederland te veroveren met hun muziek.

Bart Hanswijk
www.facebook.com/barthanswijk
Een heftig kloppend muzikantenhart gaat schuil achter de ietwat timide ogende Bart Hanswijk. Een hart dat altijd meegroovet op de strakke jazz/fusionsounds van zijn band. De bassist, die bezig is met zijn opleiding jazz/lichte muziek, laat op zijn eerste debuutalbum ‘reflection’ zijn onmetelijke liefde voor eindeloze grooves horen en weet daar feilloos herkenbare, poppy melodieën overheen te creëren. Het lijkt terug te grijpen op het album ‘Earfood’ van Roy Hargrove, de eerste jazzplaat die Bart in zijn jeugd te horen kreeg. Tussen de regels door hoor je zelfs, in alle bescheidenheid, invloeden van de virtuozen van Snarky Puppy.

Silver
http://www.silver-music.com/
Silver is a (hard)rock four-piece band, that’s been around for quite a few years now. But this doesn’t mean that Silver is gettin’ old! Their live shows are now more vigorous and energetic than ever and they are working on new material as we speak. Silver challenges your reality, alternates your view on the laws of nature and unravels hidden secrets of the universe to the common man.

Filthy Felons
https://www.facebook.com/FiltyFelons
Filthy Felons is een punkrock – stonerrock formatie uit Utrecht. Een combinatie van strakke drums en bas, snoeiharde riffs en clean vocals met (soms) een venijnig randje. Denk aan Feed the Rhino, Frank Carter, Everytime I Die met wat Queens of the stone Age.
Ambities zijn hoog, evenals de energie en het volume. Een bak wel georganiseerde herrie. De energie van ”that kid that robbed a candy store and got away with it”.
Instrumenteel ingezette agressie wordt aangemoedigd in de vorm van meeschreeuwen, headbangen of gewoon ouderwets moshen (al dan niet met de nodige crowdsurfers).
Bijzijn = meemaken is het devies van deze goedgemutste testosteronbom van een band.
We’re brothers ‘till the sherrif shows up!

Jane
http://facebook.com/janetheband
De mannen van de Utrechtse rockband JANE zijn ‘ready to go’. Na ervaring te hebben opgedaan in verschillende bands besloten de muzikanten hun krachten te bundelen in een band waar ze echt allemaal achter staan: Muziek die zich laat inspireren door uiteenlopende subgenres binnen de rockmuziek met een voorliefde voor pakkende riffs, gitaarsolo’s en beukende drums, maar ook subtiliteit, dynamiek en oprechte teksten. En Jane.

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209