» DBS oefenen
ennl

vr


24 apr
« ga terug
vr24 apr

Clash of the Titans voorronde 10 @ dB’s

21.00 / €3 Tickets

Utrechts grootste bandwedstrijd!

Vijftig bands strijden om de titel winnaar van Clash of the Titans 2015. Vanavond gaat er een band door naar de halve finale!

De tiende en laatste voorronde van de Clash of the Titans 2015!!

Line-up:
Silence

SILENCE
Ooit begonnen als coverband van University College Roosevelt is Silence nu gegroeid tot een band die probeert iets nieuws neer te zetten. Met artistieke prog-pop probeert de band invloeden uit de klassieke muziek, blues, rock en metal in kleurrijke popliedjes te verpakken. Of ze dat lukt is aan de luisteraar om te oordelen, maar de band geeft in ieder geval haar eigen creatieve draai aan de muziek de ze zelf schrijven met meerstemmige zang, blues gitaar en verschillende vervreemdende geluiden uit het keyboard. De enorme mix van stijlen die de bandleden inbrengen kan soms een uitdaging zijn, maar de band hoopt voor iets verfrissends te kunnen zorgen.

Cosmopolitans
De Cosmopolitans gaan al een tijdje mee in de Utrechtse muziekscene, maar hebben zich in de loop der jaren steeds weten te vernieuwen. De vierkoppige band uit Utrecht maakt groovy indiepop waarin duidelijke punk, funk & rock invloeden samenkomen. Bij The Clash spelen ze hun nieuwste album “In the cloud”, komt dat horen!

Brothers On The Edge

BROTHERS ON THE EDGE
B.O.T.E. is een eclectisch collectief van muzikanten van over de hele wereld. Gevestigd te Utrecht in Nederland brengen zij Funk, Soul, Rock, Jazz, Hip-hop en meer samen. De Brothers on the Edge hebben één doel: Elk optreden veranderen in een feest!
B.O.T.E.’s aanstekelijke grooves maken de muziek energiek, aangenaam en dansbaar… Wanneer zij het podium overnemen is er geen band en het publiek… Er zijn eenvoudigweg mensen die geweldige tijd hebben!

Pick a Lily

PICK A LILY
Pick-a-lily klinkt als Piccalilly, een kleurig sausje met pit en zo zijn ze misschien ook wel het beste te omschrijven. Dit drietal bestaande uit twee zingende dames van gelijke hoogte op gitaar en basgitaar en trommelende man met een creatief in elkaar gezette drumkit is lastig onder een bepaalde noemer te plaatsen. Aan de ene kant past Pick-a-Lily goed binnen het singer-songwriter genre, want dat is tenslotte wat ze doen – zingen en liedjes schrijven – maar aan de andere kant klinken ze ook als een volwaardige band. Met hun harmonieuze soms jazzy melodieën creëren ze een zomers geluid.

Grin & Bear

GRIN & BEAR
Wat gebeurd er als je twee basgitaristen en een drummer in 1 ruimte zet met als gemeenschappelijk doel een dansbaar tapijt in elkaar te punniken? Hieraan een pianist toevoegt, die eigenlijk thuishoort in een ouderwetse western saloon, en dit doordrenkt met geluid? Op dit tapijt laat je vervolgens een hyperactieve zangeres met een voorliefde voor costume- play dansen? Het resultaat? Grin & Bear!

Entree €3,-

Nieuwsbrief


Contact

dB's
CAB Rondom 100
3534 BE Utrecht
info@dbstudio.nl
030-2938209